Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustrator cs5 yapıştırma sorunu neden olur ?

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
hakikaten ilginçmiş.. Bence de kullanıcı hatası durumu olası...
Ulaşçım, tekrar ne zaman yapıyoz altın günü, ay o börekleri nası öyle hem çıtır hem yumuşacık yapabiliyosun, öğrenmem lazım bu sefer xD

Von_Aihonen

🌱Yeni Üye🌱
Konu sahibi arkadaşın sorununa inan 20 ye yakın kişiye sordum..İlk defa duyuluyor ve konu hakkında fikirleri yok..

Tamerinde dediği gibi (Mahalle teyzeleri gibi cevaba bak ):) ''ne duyduk ne işittik :) ''

Programdan yada makinadan değilde sizden kaynaklanıyor olabilir mi? Yani yanlış bir şeyler yapıyor olabilirmisiniz?

saygılar :) dediğim gibi, sevmiyo bu programlar beni.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hakikaten ilginçmiş.. Bence de kullanıcı hatası durumu olası...
Ulaşçım, tekrar ne zaman yapıyoz altın günü, ay o börekleri nası öyle hem çıtır hem yumuşacık yapabiliyosun, öğrenmem lazım bu sefer xD

Kardeşim, altın günlerinde görüşür olduk. Onur karadağlı'ya ilettim..Bir toplaşmaca bir buluşmaca durumunu konuşucaz bu hafta sonu..İşin yoksa cumartesi kalk gel alsancağa ? İrtibat telefonum freelance ilan kısmında var.. Kaybettim dersen birşey demiyorum zaten :)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
cumartesiye daha çok var yav, cuma tekrar konuşuruz şimdi ne desem salıncakta kalır.

fora18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gelmiş geçmiş hiç bir programda böyle bir hatayla karşılaşmadım :) çok garip. Bir ara ben kopyalayıp yapıştırdığımda yanına yapıştırıyor diye okudum üstüne gelems için ctrl b ile yapıştır diyecektim. ama baktım ki konu başka :)