Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustrator de metin eğimi sorunu

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
merhaba, illustratorde daha önce üst kısımda bir bar çıkıyordu yazı eğimi vs ayarları için şimdi çıkmıyor geri getiremedim bir türlü nereden ayarlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sadece üstteki metin özellikleri barı için konuşuyorum (tab/f kombinasyonlarını kullanmadınız varsayıyorum)
Ekranın sağ üst kısmında programın x kapanma işaretinin hemen altına gelen bölümde bir açılır düğme göreceksiniz. Orada sekmelerden karakter veya paragraf kapalıysa açınız.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sadece üstteki metin özellikleri barı için konuşuyorum (tab/f kombinasyonlarını kullanmadınız varsayıyorum)
Ekranın sağ üst kısmında programın x kapanma işaretinin hemen altına gelen bölümde bir açılır düğme göreceksiniz. Orada sekmelerden karakter veya paragraf kapalıysa açınız.

sanırım yalnış anlaşıldım aşağıdaki resimdeki özellikten bahsediyorum. metin boyutları, paragraf vs pencesinde sorun yok

ekranalntsaa.png

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yani görev çubuğunda warp textmi gözüksün istiyosun. Yine anlamadıysam affola. Yine tarif ettiğim yerden envolope distortu seçiyosun o zaman.

alt + shit + ctrl + w

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
öyle de olmadı ama workspace i default yaptım düzeldi. teşekkürler.