gruplu nesneleri arrange-bring to front dıyerek en one getrımrk ıstıyorum kısa yol tusu olan ctrl+shift+] yapıyorum olmuyor baska yolu var mısır?
Grup içinde bir nesneyi gurubu bozmadan diğerlerinin önünemi getirmek istiyorsun bir çok yolu var
1. Toolbarda group selection toolu seç. Sadece arrange yapmak istediğin nesneyi seç, sağ klik yap çıkan arrange özelliğinden istediğin yere gönder.
2. Gruba siyah okla seçip çift tıkla. Ai grup özelliğine geçecek. Burada nesnelerinle istediğin gibi oynayabilirsin grubun bozulmaz. Yukardıdan görev çubuğunda ok işareti-group'a tıklarsan normal görünüme geçersin.
Yok sen sadece kısayol calışmıyor diyorsan edit/keyboard shortcuts'dan arrange özelliklerine yeni komut ver. Ben Ai'de hangi bilgisayar ve sürümden denediysem bunlara oklu kısayol veremedim. O yüzden arrangelerde ctrl+1, ctrl+2 gibi kısayollar atıyor ve onları kullanıyorum. En yukarıya taşımayı ctrl+shift+1 verebilirsin. Sende default kısayollar çalışmıyor olabilir.