Yav bu illustrator insana saç baş yoldurtur
W WarriorsoN 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Eyl 2007 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 12 Kas 2008 #41 Yav bu illustrator insana saç baş yoldurtur
burcuozenxx 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Haz 2008 Mesajlar 977 Tepkime puanı 16 12 Kas 2008 #42 Bu çok güzel çalışma teşekkür ederim paylaşım için. Ben illüstratör öğrenmeye çalışıyorum bnm için çok faydalı oldu Çok teşekkürler...
Bu çok güzel çalışma teşekkür ederim paylaşım için. Ben illüstratör öğrenmeye çalışıyorum bnm için çok faydalı oldu Çok teşekkürler...
Angelus884 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 8 Tem 2008 Mesajlar 116 Tepkime puanı 12 12 Kas 2008 #43 WarriorsoN' Alıntı: Yav bu illustrator insana saç baş yoldurtur Genişletmek için tıkla ... nerde takıldıysan yardımcı oluruz arkadaşım . ders sorunsuz , hatta ben örnek bile yaptım .
WarriorsoN' Alıntı: Yav bu illustrator insana saç baş yoldurtur Genişletmek için tıkla ... nerde takıldıysan yardımcı oluruz arkadaşım . ders sorunsuz , hatta ben örnek bile yaptım .
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 12 Kas 2008 #44 WarriorsoN' Alıntı: Yav bu illustrator insana saç baş yoldurtur Genişletmek için tıkla ... evet Illustrator ilk bakışta o kadar kolay değil, eğer öğrenmek istiyorsunuz sabırlı olamalısınız... daha önce söylediği gibi size yardımcı oluruz burcuozenxx' Alıntı: Bu çok güzel çalışma teşekkür ederim paylaşım için. Ben illüstratör öğrenmeye çalışıyorum bnm için çok faydalı oldu Çok teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ediyorum....
WarriorsoN' Alıntı: Yav bu illustrator insana saç baş yoldurtur Genişletmek için tıkla ... evet Illustrator ilk bakışta o kadar kolay değil, eğer öğrenmek istiyorsunuz sabırlı olamalısınız... daha önce söylediği gibi size yardımcı oluruz burcuozenxx' Alıntı: Bu çok güzel çalışma teşekkür ederim paylaşım için. Ben illüstratör öğrenmeye çalışıyorum bnm için çok faydalı oldu Çok teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... ben teşekkür ediyorum....
W WarriorsoN 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Eyl 2007 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 12 Kas 2008 #45 lanet olsun ben daha illustratorde gradient veremiyorum ya hep siyah beyaz oluyor ={ programmı bozuk benmi?
lanet olsun ben daha illustratorde gradient veremiyorum ya hep siyah beyaz oluyor ={ programmı bozuk benmi?
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 12 Kas 2008 #46 WarriorsoN' Alıntı: Yav bu illustrator insana saç baş yoldurtur Genişletmek için tıkla ... WarriorsoN' Alıntı: lanet olsun ben daha illustratorde gradient veremiyorum ya hep siyah beyaz oluyor ={ programmı bozuk benmi? Genişletmek için tıkla ... lütfen öncelikle sakin olalım... program bozuk değil gradiyent vermek için benim derste verdiği renk kodları her hangi bir obje üzerine dolgu rengi olarak uygalayin daha sonra renk tonu Swaches paletine attınız... daha sonra şimdi gösterdiğim yöntem ile gradient verebilirsiniz Son düzenleme: 12 Kas 2008
WarriorsoN' Alıntı: Yav bu illustrator insana saç baş yoldurtur Genişletmek için tıkla ... WarriorsoN' Alıntı: lanet olsun ben daha illustratorde gradient veremiyorum ya hep siyah beyaz oluyor ={ programmı bozuk benmi? Genişletmek için tıkla ... lütfen öncelikle sakin olalım... program bozuk değil gradiyent vermek için benim derste verdiği renk kodları her hangi bir obje üzerine dolgu rengi olarak uygalayin daha sonra renk tonu Swaches paletine attınız... daha sonra şimdi gösterdiğim yöntem ile gradient verebilirsiniz
W WarriorsoN 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Eyl 2007 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 13 Kas 2008 #47 Çok Sağol kasta095 1 Corelci olarak ıllustratorde gradient olayını aşmış bulunmaktayım =}
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 13 Kas 2008 #48 WarriorsoN' Alıntı: Yav bu illustrator insana saç baş yoldurtur Genişletmek için tıkla ... WarriorsoN' Alıntı: Çok Sağol kasta095 1 Corelci olarak ıllustratorde gradient olayını aşmış bulunmaktayım =} Genişletmek için tıkla ... doğrudur, Corel den Illustator'e geçmek zor oluyor ama çalışma yapmadan önce program kurcalamak lazım...
WarriorsoN' Alıntı: Yav bu illustrator insana saç baş yoldurtur Genişletmek için tıkla ... WarriorsoN' Alıntı: Çok Sağol kasta095 1 Corelci olarak ıllustratorde gradient olayını aşmış bulunmaktayım =} Genişletmek için tıkla ... doğrudur, Corel den Illustator'e geçmek zor oluyor ama çalışma yapmadan önce program kurcalamak lazım...
W WarriorsoN 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Eyl 2007 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 13 Kas 2008 #49 kasta095' Alıntı: doğrudur, Corel den Illustator'e geçmek zor oluyor ama çalışma yapmadan önce program kurcalamak lazım... Genişletmek için tıkla ... Evet gerçekten cok zor oluyor ama illustrator ve indesigni öğrenmek zorundayım corel de gelecek yok ={
kasta095' Alıntı: doğrudur, Corel den Illustator'e geçmek zor oluyor ama çalışma yapmadan önce program kurcalamak lazım... Genişletmek için tıkla ... Evet gerçekten cok zor oluyor ama illustrator ve indesigni öğrenmek zorundayım corel de gelecek yok ={
Ebru ANIL 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Ağu 2007 Mesajlar 537 Tepkime puanı 39 2 Ocak 2009 #50 yine çok hoş bir paylaşım olmuş
nilay91 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Tem 2008 Mesajlar 49 Tepkime puanı 1 Web sitesi twitter.com 9 Ocak 2009 #51 dersler cok güzel elinize sağlık bende uygulamak istiyorum ama programım yok nerden indirebilirim
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 9 Ocak 2009 #52 nilay91' Alıntı: dersler cok güzel elinize sağlık bende uygulamak istiyorum ama programım yok nerden indirebilirim Genişletmek için tıkla ... google amca sayende arama moduna girip bulabilirsiniz....
nilay91' Alıntı: dersler cok güzel elinize sağlık bende uygulamak istiyorum ama programım yok nerden indirebilirim Genişletmek için tıkla ... google amca sayende arama moduna girip bulabilirsiniz....
nilay91 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Tem 2008 Mesajlar 49 Tepkime puanı 1 Web sitesi twitter.com 9 Ocak 2009 #53 peki orda tam sürüm olarak varmı ? teşekkür ederim
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 9 Ocak 2009 #54 nilay91' Alıntı: peki orda tam sürüm olarak varmı ? teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... bence önce trial kullanın
nilay91' Alıntı: peki orda tam sürüm olarak varmı ? teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... bence önce trial kullanın
nilay91 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Tem 2008 Mesajlar 49 Tepkime puanı 1 Web sitesi twitter.com 9 Ocak 2009 #55 o nasıl oluyo :S
Paint ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 20 Eyl 2008 Mesajlar 116 Tepkime puanı 3 9 Ocak 2009 #56 trial 30 gün bedava kulanmanı saglar
aslıozyer 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 2 Eyl 2008 Mesajlar 12 Tepkime puanı 1 18 Mar 2009 #57 Son düzenleme: 18 Mar 2009
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 18 Mar 2009 #58 aslıozyer' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... emeğinize sağılık, çok temiz bir çalışma olmuş... dersler uygulama devam ediniz... teşekkürler
aslıozyer' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... emeğinize sağılık, çok temiz bir çalışma olmuş... dersler uygulama devam ediniz... teşekkürler
8 8966ari 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 30 Kas 2007 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 6 Nis 2009 #59 elinize sağlık bişey sorucam uğur böceğinin gölgesini nasıl yapıcamı anlamadm şimdiden teşekkürler
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 6 Nis 2009 #60 8966ari' Alıntı: elinize sağlık bişey sorucam uğur böceğinin gölgesini nasıl yapıcamı anlamadm şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... En basiti objeyi seçip Efect>Stylize> drop shadow
8966ari' Alıntı: elinize sağlık bişey sorucam uğur böceğinin gölgesini nasıl yapıcamı anlamadm şimdiden teşekkürler Genişletmek için tıkla ... En basiti objeyi seçip Efect>Stylize> drop shadow