Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrator için faydalı scriptler...

grafiahmet

🌱Yeni Üye🌱
kardeş eyvallah teşekkürler ama pc için de lazım :)
özellikle karenin kenarlarını ovalleştirme...

lallo003

🌱Yeni Üye🌱
Selam kardeş.Şu sicriptographi olayını ben yapamadım.
bende illüstrator dosyalarının içinde eklentiler klasörü var plug-ini yerine onun içine atıyorum dosyayı olmuyor yardım edersen iyi olcak anlıyosun sen bundan galiba.

sezer1907

🌱Yeni Üye🌱
dostum paylaşımın için tşkler ama malesef linkler ölmüş ben ambalajcı oldugum için freehand programını bırakamıyorum ama burada paylaşmış oldugum bazı scripler o kadar çok işime yarıyacakki. illustratöre adaptasyon daha hızlı olacak linklerini yenilersen tabiki.:)

tuncaygrf

🌱Yeni Üye🌱
Selam dostum gercekten güzel paylaşım eline salık linkler yine ölmüş yenilersen seviniriz

tuncaygrf

🌱Yeni Üye🌱
Selam Arkadaşlar

Bana bir calışmageldi ajanstan saolsun tasarımcı arkaadaş beyazlara dahil overprint vermiş illustratörde sayfadaki tüm overprintleri naslı kaldırırım diye araştırdım burayı buldum ama aksilik o ya link aktif değildi :(( oturdum uraştım ve çözümü buldum :))

İllustratör sayfasındaki tüm çalışmayı secin Elma+a (CTR+A) sonra tasarımda resim falan var ise (over print verilemeyecek nesneler) onları iptal getir window menüsünden attributes penceresini acın oradaki overprint fill ve overprint storke seceneklerine ilk tıkladınızda overprintli ikinci tikladığınızda iptal ediyor eyer kutucuklar etkisiz ise tüm sayfayı secerken resim de seçmişiniz demeki bu yüzden resme overprint veremeyeceği için etkisizleşiyor resmi iptal etinizde düzelir

kusra bakmayın iş beni bekliyor detaylı ve resimli anlatamadım yoğunum anlayanlar anlamayanlara yada babayiğidin teki resimle bir şekilde anlatir kolay gelsin

ayasinkavak

🌱Yeni Üye🌱
Sanırım arkadaşımız konuya bakmıyor, Mod arkadaşlar linkleri yenilemesi konusunda arkadaşı uyarabilirlermi ?

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Linler şoklanabilirmi acaba belki hayat bulur tekrar ? Acil olursa süper olur. olmassa canın sağolsun tırmalamaya devam edicez artık.