Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllüstratör: Melanie Delon

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Çoğumuzun uzaktan tanıdığı bir illüstratör.. Buyrun çizimlerini yakından inceleyelim..
doyouwanttoplaywithmerp4.jpg

ensilenceai0.jpg

elixiryo0.jpg

allmyhatehp7.jpg

beyondbeliefsc0.jpg

bohemerb4.jpg

brumevq3.jpg

colombineyc5.jpg

dechaineepx8.jpg

lyasx9.jpg

hopelessreflectionspa1.jpg

notalonedh0.jpg

pearlnx0.jpg

sucreorgeqw3.jpg

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
En son eklediğiniz çalışması ile çok ünlenmişti Melanie Delon. Tanıyanlar bu çalışmadan kim olduğunu anlayacaktır. Diğer çalışmaları içinde teşekkürler.

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok süper çalışmalar..Her biri ayrı özenli her biri ayrı güzel..Keyifle inceleledim hepsini..Bir gün böyle olabilmek hayali ile:( Teşekkurler Zeynepnur..

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkürler paylaşıma.

rica ederim.

En son eklediğiniz çalışması ile çok ünlenmişti Melanie Delon. Tanıyanlar bu çalışmadan kim olduğunu anlayacaktır. Diğer çalışmaları içinde teşekkürler.

Haklısın özellikle o çalışmasıyla çok dikkat çekmişti.. Hatta ben de ilk dijital çizimimi onu referans alarak çizmiştim..
Gerçekten çok başarılı.. Rica ederim İrem..

Çok süper çalışmalar..Her biri ayrı özenli her biri ayrı güzel..Keyifle inceleledim hepsini..Bir gün böyle olabilmek hayali ile:( Teşekkurler Zeynepnur..

Rica ederim.. Umarım hayalde kalmaz Emine.. İnceledikçe insanın kafasında yer ediyor bunlar emin olabilirsin ;)

melore

🌱Yeni Üye🌱
çok güzeller

acaba hangi programlarda yaoılmışlar

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
notalonedh0copytw6.jpg

Yuvarlak içine aldığım yerlerde tuhaf yaratık suratları mı var? yoksa benim hayal gücüm mü:D

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkür ederim paylaştığın için bunları hayran kaldım

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
acaba hangi programlarda yaoılmışlar

bunu çok kez dile getirdim arkadaşlar ama tekrar söyleme gereği görüyorum bu hangi programda değil ... bu çalışmayı yapan kişi nasıl yapmış diye sormanız gerek .. çünkü hangi programı kullandığının bir anlamı yok ..

1. uzun yıllar bir resim yapma dönemi
2. çok iyi inceleme
3. sabır
4. çok çalışma

sonucunda ortaya çıkan eserlerdir .. hangi program denilince sanki programı bilen herkes yapar bunu izlenimi veriyor.. bu işi yapanlarda bir derece rencide oluyor ( örneğin ben :()

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
notalonedh0copytw6.jpg

Yuvarlak içine aldığım yerlerde tuhaf yaratık suratları mı var? yoksa benim hayal gücüm mü:D

Haklısın bende gördüm :giggle: kasıtlı yapılmış bence :) ama iyi dikkat etmişsin :clapping:

teşekkür ederim paylaştığın için bunları hayran kaldım

Rica ederim graphblues.

bunu çok kez dile getirdim arkadaşlar ama tekrar söyleme gereği görüyorum bu hangi programda değil ... bu çalışmayı yapan kişi nasıl yapmış diye sormanız gerek .. çünkü hangi programı kullandığının bir anlamı yok ..

1. uzun yıllar bir resim yapma dönemi
2. çok iyi inceleme
3. sabır
4. çok çalışma

sonucunda ortaya çıkan eserlerdir .. hangi program denilince sanki programı bilen herkes yapar bunu izlenimi veriyor.. bu işi yapanlarda bir derece rencide oluyor ( örneğin ben :()

superclarkie gerçekten haklısın söylediklerinde.. programın o kadar önemi yoktur.. elde bile insanlar neler çiziyorlar.. önemli olan sanatçının elindekilerle neler çıkarabildiği..
teşekkür ederim :angel:

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Gerçekten çok güzel çalışmalar.Ama 10. çalışmayı çok beğendim.Hamile bir bayanın ruh hali bu kadar iyi yansıtılabilir.:alkis:

xxnesquik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
süperler ama benimde bir favorim var o da 7.

Polinom

🌱Yeni Üye🌱
ya illistrasyon yaparken bu tarz efektleri nasıl veriyorsunuz?ben de yapıyorum illistrasyon ama bende daha mat-katı oluyor renkler?

sero swordson

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hataları falan aramıyorum direkt olarak bakıyorum ve beğeniyorum. tebrik ederim yapanı. ve paylaşan arkadaşa teşekkürler.

az önce konusu geçti: önemli olan hangi program değil yetenekli olan painttede yapar...

tepki_siz

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten harika eserler ama bende merak ediyorum bu çalışma büyük bir emek bunun farkındayız ancak bu işi öğrenmek isteyenler ve benim için biraz bilgi verirseniz sevinirim.

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Konu açılalı epey olmuş ama ben yeni inceliyorum, hayran olmamak elde değil.Çok güzel paylaşım teşekkürler.

BekirSami

🌱Yeni Üye🌱
Bizim ustalığa diyecek bişeyimiz yok ayakta alkışlıyoruz bu eserleri fakat en basitinden bu işe heves eden biri olarak amatörcede olsa birşeyler yapmak istiyoruz bunu hangi programda yaptınız acaba ?