Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrator ''Özel Ders Almak İstiyorum''

GosuKnuckles

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar. Ben istanbuldan Kartal 2011 yılından beri freelance grafikerlik yapıyorum ama eksik kalan yanlarımı da sizlerin yardımları ile geliştirmek istiyorum. Şuanda perpa da copy center da çalışıyorum genel olarak corel ve illüstrator da vektörel çizimler geldiği için fazla bir müdahale yapamıyorum :( belirli kurslarda temel bilgiyi üstün körü veriyorlar detaylı kurslar ise çok pahalı bu açıdan bir e bir ders almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merhaba arkadaşlar.

Kursa gitmenize gerek yok bence. İnternet üzerinden videolu veya fotoğraflı anlatımlar mevcut. Boş kaldığınız zamanlarda bu çalışmaları inceleyin. Uygulamaya çalışın. Takıldığınız yerler olduğunda yardım talep ederseniz emin olun yardımcı olacak bilgi paylaşımında bulunacak çok arkadaş bulunacaktır.

Siz konu başlıkları altında öğrenmek istediklerinizi, programı kullanırken takıldığınız yerleri sorun yeter..

Sorularınız için:
Illustrator Soru ve Sorunlarınız - Türkiyenin Büyük Grafikerler Topluluğu - Grafik Tasarım, Sanat

Dersler için:
Illustrator Dersleri - Türkiyenin Büyük Grafikerler Topluluğu - Grafik Tasarım, Sanat ve bazılarıda Illustrator - Türkiyenin Büyük Grafikerler Topluluğu - Grafik Tasarım, Sanat içindedir.

Son düzenleme:

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba arkadaşlar. Ben istanbuldan Kartal 2011 yılından beri freelance grafikerlik yapıyorum ama eksik kalan yanlarımı da sizlerin yardımları ile geliştirmek istiyorum. Şuanda perpa da copy center da çalışıyorum genel olarak corel ve illüstrator da vektörel çizimler geldiği için fazla bir müdahale yapamıyorum :( belirli kurslarda temel bilgiyi üstün körü veriyorlar detaylı kurslar ise çok pahalı bu açıdan bir e bir ders almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

kurslara para harcama kardeşim elimde çok iyi arşivler var ben paylaşırım senin gibi öğrenmek isteyen bir kardeşle. bana özelden yaz e-mail adresini göndereyim sana 180 tane falan videolu anlatımlı ders var çoğuda türkçe.temelden tut karakter çizimlerine kadar.