Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illüstratör: Patrick Toifl...

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bunlar trace olabilirmi?

haha hiç güleceğim yoktu bunların neresi trace ..yaaa basbaya çizmiş adam
işte

Rica ederim..

Tabikide hayır :)
normal bir insanın ağzı burnu böyle mi olur Allah aşkına..
Çok tanınmış bir illüstratördür ve çalışmalarına bakarsanız (dikkatli bir şekilde) Trace gibi basit bir yola başvurmayacağını anlarsınız.. ki trace ile nasıl bu kadar net çizimler elde edilir? Çizimden biraz anlayan biri bunun perhangi bir filtre olmadıını çok iyi anlar...

Rica ederim émmst.

Haklısınız superclarkie,
Ama değerini bilmeyen insanların içinde çizim yapmamalı bence..
geçen gün grafik bölümü olarak sohbet ediyorduk
arkadaşın biri kız istemeye gitmiş. kızın ailesi "karalayıp duran adama kız vermeyiz biz, eli önce ekmek tutsun" deyip yollamışlar.. o da tabelacı olmaya karar vermiş...
yani vahim durumumuza bir örnek..
Milletimiz mesleğimizi bilmiyor tanımıyor.. yine bir olay, bir akrabamız telefon açıyor bana. " kızım bizim oğlanın resimi çok iyi düz liseyi bitirdi. aracı olsanda gelip senin yaptığın işi yapsa!"
gerçekten çok cahil insanlarımız var..
durum vahim..

grafik bölümü mü hangi üniversite nin acaba..sakıncası yoksa sorabilirmiyim

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
haha hiç güleceğim yoktu bunların neresi trace ..yaaa basbaya çizmiş adam
işte

grafik bölümü mü hangi üniversite nin acaba..sakıncası yoksa sorabilirmiyim

Ünv değil. Yayınevi. Büyük bi grafik bölümümüz var da orda geçiyor bu konuşmalar.
çalışıyorum :)

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çizimleri yapan bir program değil..

hahaha millete nolmuş ya program manyağı olmuşşş

photo real diye bi program çıkmış arkadaşlar .. program sesli yanıt sistemi ile çalışıyor
siz sadece söylüyosunuz istediğiniz çizimi 2 dk da yapıyor.. sarışın kısa saçlı bir kız çiz diyosunuz hemen söylediklerinizi çiziyorr..hiç yormuyor sizi üstelik çok gerçekçi detaylı çiziyor.. biz çizerlere iş kalmıyor ve dağlara çıkıp budizm felsefesi ile ilgileniyozzz kendimizi felsefe delisi yapıyoruzz..

grfk_esi

🌱Yeni Üye🌱
gerçekten çok güzel yapmışınız emeğinize sağlık

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
hahaha millete nolmuş ya program manyağı olmuşşş

photo real diye bi program çıkmış arkadaşlar .. program sesli yanıt sistemi ile çalışıyor
siz sadece söylüyosunuz istediğiniz çizimi 2 dk da yapıyor.. sarışın kısa saçlı bir kız çiz diyosunuz hemen söylediklerinizi çiziyorr..hiç yormuyor sizi üstelik çok gerçekçi detaylı çiziyor.. biz çizerlere iş kalmıyor ve dağlara çıkıp budizm felsefesi ile ilgileniyozzz kendimizi felsefe delisi yapıyoruzz..

:rofl::rofl: Güldürdün beni ya süpersin :giggle:
tam verilmesi gereken yanıt :D
aman not düşelim ciddiye alınmasın :giggle:

bulutxxx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aslında gerçektende artık kimse başkalarının emek verip çabalayıp yaptığı bir işe veyahutta tasarımlara önem verdiği yok önem vermisini bırak saygı duyduğuda yoktur insanlar okadar aciz ve aptallaştıki saygı denen kavramı unutur oldular bizim sevdiğimiz ve tek yapabildiğimiz mesleğimize her önüne gelen yapmaya kalkınca bir garip tasarımlar ortaya çıkı verir oldu ee insan oğlu saygısızlığın en büyüğünü taşır onlara güzel ve doğru olan şeyi anlatmaya çalışırken onlar kendi küçük beyinlerinde daha farklı saçma kavramlar kurmaya çalışır.....

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Geçenlerde yine patrick'in çalışmalarından birine denk geldim de ben nereden hatırlıyorum bu çizeri diye kafayı yemek üzereydim. Konu için tekrar sağolasın yorgunella.

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla berbat bir illüstratör....gerçek sanattan anlayan bilir bunu sadece kimse gocunmasın....

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
valla berbat bir illüstratör....gerçek sanattan anlayan bilir bunu sadece kimse gocunmasın....

:) konuyu uzun zaman sonra güncellediğime göre gocunma durumu banaydı sanırım. Gocunacak birşey yok seninkiyle benim bakış açım farklı demek ki sadece. Genel çalışma durumundan oturupta bir çöpadam bile çizmeye vakit olmadığından dolayı tüm çizerleri (ki buna seninde çizimlerin dahil olmak üzere) seviyorum.

Fakat tabiki senin gözünle göremediğim için haklı olabilirsin. Berbat yönleride vardır elbet. Fakat aşağıdaki görseldek, özellikle ışıklandırma güzelken elbet saçların kabalığı dikkatimide çekmedi değil.

lyg7.jpg

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu sanat değil bence iyi bir kopyacı gerçekçi tarzda çalışan bir çizer. ne zaman bilinenin üzerine yeni bir şey koyarsın o zaman sanat başlar bence.ama oldukça yetenekli bir çizer oldugunu kabul etmek lazım.