Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İllustrator ''Scriptographer yükleme hakkında Bilgi''
adobe illustrator cs5.1 var bende ama scriptographeri yüklemeye çaılşsamda olmadı.. java ile alakalı mı diye düşünüyorum ama emin değilim.. bilen varsa lütfen ayrıntıları anlatır mısınız?
arkadaşım gulli teşekkür ederim.. dediğiniz gibi çalıştım, olmadı. nerden kaynaklanıyor, hiçbir fikrim yok. javayla ilgili olabilir.. çünkü bende jr7 var.. scriptographer.org'dan girdiğime jr6'yı istiyor. bu durumda kafam karıştı. şu sıralanışına göre program files(x86) doğru değil mi? birde scripts dosyası C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CS5\Presets\en_GB\Scripts bu şekilde atacaz diye yaptım ama içinde script dosyası var(yani ai'den file>scripts). anlayacağınız aynı klasör var. o zman antılanlara göre documents library'nin içine konulacakmış. onu yaptım,olmadı. neyse baktım ai'yi açtığımda window menüsünden sciptographer gelmedi.
Arkadaşlar merhaba, Lütfen bileniniz yardımcı olsun. Scriptographer kurulumunu tane tane açıklayabilir misiniz? Wİndowsa kurmaya çalışıyorum ama olmuyor. Hem plugin hem scripts nasıl kurulur ayrıca klasör olarak mı sizin söyleyeceğiniz yere atmam gerekli. şimdiden çok teşekkür ederim.