Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllustrator ''Scriptographer yükleme hakkında Bilgi''

sunshine20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
scriptographer illustratore nasıl yüklenir arkadaşlar bilen varmı?

Moderatör tarafında düzenlendi:

denizmavimor

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arakadaşlar

scriptographer illustratore nasıl yüklenir arkadaşlar bilen varmı?

adobe illustrator cs5.1 var bende ama scriptographeri yüklemeye çaılşsamda olmadı.. java ile alakalı mı diye düşünüyorum ama emin değilim..
bilen varsa lütfen ayrıntıları anlatır mısınız?

gulli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
vk.com
scriptographer,in içindeki Plugin,i buraya C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CS5\Plug-ins
Scripts,leride buraya C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CS5\Presets\en_GB\Scripts
Atacaksınız
Aİ,yi Açıp Window menüsünden scriptographer görürsünüz

denizmavimor

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım gulli teşekkür ederim.. dediğiniz gibi çalıştım, olmadı. nerden kaynaklanıyor, hiçbir fikrim yok. javayla ilgili olabilir.. çünkü bende jr7 var.. scriptographer.org'dan girdiğime jr6'yı istiyor. bu durumda kafam karıştı.
şu sıralanışına göre program files(x86) doğru değil mi?
birde scripts dosyası C:\Program Files\Adobe\Adobe Illustrator CS5\Presets\en_GB\Scripts bu şekilde atacaz diye yaptım ama içinde script dosyası var(yani ai'den file>scripts). anlayacağınız aynı klasör var. o zman antılanlara göre documents library'nin içine konulacakmış. onu yaptım,olmadı. neyse baktım ai'yi açtığımda window menüsünden sciptographer gelmedi.

Latintin

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba,
Lütfen bileniniz yardımcı olsun. Scriptographer kurulumunu tane tane açıklayabilir misiniz? Wİndowsa kurmaya çalışıyorum ama olmuyor. Hem plugin hem scripts nasıl kurulur ayrıca klasör olarak mı sizin söyleyeceğiniz yere atmam gerekli. şimdiden çok teşekkür ederim.

Latintin

🌱Yeni Üye🌱
Yukarıda cevaplayan arkadaşların dediği gibi de yaptım olmadı.

amatamat

🌱Yeni Üye🌱

kurulumu her şeyi doğru yaptım ama şöyle bir hata alıyorum, java 7 kullanıyorum. bi türlü çalıştıramadım. bilen bi el atsın lütfen.