Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Illustrator vektörleri save as yaparak macintosh pict olarak kayıt edip freehand'de açıyorum. Fakat sağlıklı olmuyor. Daha doğrusu deforme oluyor. İyi sonuç alabileceğim bir yol var mı? iyi çalışmalar.
adobe ıllustrator CS2, save as yaptığım zaman söylemiş olduğunuz format yok, freehand save as uyguladığımda ise ıllustrator 8 formatını bulabiliyorum. Başaramadım... Yardımınız için teşekkürler
Adobe İllustrator CS2 Save as yapmama rağmen inanın göstermiş olduğunuz bölüm yok. Acaba Mac ve PC 'de farklı oluyormu, mac kullanıyorum. ilginiz için şimdiden teşekkürler
İlk başta söylediğim gibi save as yaptığımda çözüm bulamadım Hande arkadaşımızın dediğini yapmıştım macintosh pict olarak kayt ettim açtım. Ama deforme oluyor. Export ettiğim bölümünde de ıllastrator 8 yok. ai formatıda yok. (Programdan kaynaklanan bir hata olabilir mi?)
illustratorde açıp, freehand mxe kopyala yapıştır yaparak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.ama freehand 10 ve daha alt sürümlerini kullanıyorsan illustrator dosyalarını desteklemiyorlar.
sorununuzu çözebildiniz mi bilmiyorum ama ben yinede görsel açıklamasını eklemek istedim... bu şekilde vektörlerinizi sorunsuz olarak freehand de açılabilecek şekilde hazırlayabilirsiniz...