Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrator vektörleri, freehand açamıyorum.

Hilall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Illustrator vektörleri save as yaparak macintosh pict olarak kayıt edip freehand'de açıyorum. Fakat sağlıklı olmuyor. Daha doğrusu deforme oluyor. İyi sonuç alabileceğim bir yol var mı?
iyi çalışmalar.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
dökümanını save as yaparken illustrator 8 formatında kaydedip freehand de rahatlıkla açabilirsin... böylece deforme olmaz...

Hilall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
adobe ıllustrator CS2, save as yaptığım zaman söylemiş olduğunuz format yok, freehand save as uyguladığımda ise ıllustrator 8 formatını bulabiliyorum. Başaramadım... Yardımınız için teşekkürler

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Save as yaptıktan sonra ikinci açılan pencerede bu format mevcut.

picture1dn0.png

Saygılarımla

Hilall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Adobe İllustrator CS2 Save as yapmama rağmen inanın göstermiş olduğunuz bölüm yok. Acaba Mac ve PC 'de farklı oluyormu, mac kullanıyorum.
ilginiz için şimdiden teşekkürler

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
cs2 de export diyerek düşük formatlı .ai kaydedin.
cs2nin öyle bir problemi olduğunu hatırlıyorum.

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Save as yapıp onayladıktan sonra açılan ikinci pencerede bu seçenek mevcut. Bende mac kullanıcısıyım.

Saygılarımla

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
illustratordan copy yap, freehand de paste yap.... bazen işe yarıyor... tabi arkadaşların dediği yöntemi yapamıyorsan...

Hilall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk başta söylediğim gibi save as yaptığımda çözüm bulamadım Hande arkadaşımızın dediğini yapmıştım macintosh pict olarak kayt ettim açtım. Ama deforme oluyor. Export ettiğim bölümünde de ıllastrator 8 yok.
ai formatıda yok. (Programdan kaynaklanan bir hata olabilir mi?)

bana vakit ayırdığınız için teşekkürler.

iyi çalışmalar

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
illustratorde açıp, freehand mxe kopyala yapıştır yaparak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.ama freehand 10 ve daha alt sürümlerini kullanıyorsan illustrator dosyalarını desteklemiyorlar.

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
77213690rz3.jpg

60802221xq4.jpg

sorununuzu çözebildiniz mi bilmiyorum ama ben yinede görsel açıklamasını eklemek istedim... bu şekilde vektörlerinizi sorunsuz olarak freehand de açılabilecek şekilde hazırlayabilirsiniz...

Hilall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
saskin köfte, görselli anlatımınız için teşekkür ederim. Evet öyle bir bölüm varmış. Yardımınız için tekrar teşekkürler.
İyi çalışmalar.

yusufsanin

🌱Yeni Üye🌱
illustratorde copy yaptıktan sonra Freehande geçip (Fh11) Paste special yap, gelen pencereden ai.eps yi seç bu kadar.