Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşım hazırladığın ıllısrator eğitim videosunu ilk üçünü indirebildim diğermerini indiremedim bana yardımcı olur musun? şimdiden teşekkür ederim saygılar
Geçen gün linkler ölü sanmışdım ama benim bir suçum yok vallaha Rapidden Kaynaklandı link i tıklayınca Error diye sayfa açdı karşıma. Dün bütün linkleri indirdim toplam 836mb civarı sanırım rar yada rip ile bir cd nin içine yerleştirilebilir. Emeği geçen arkadaşlara minnettarım.Elleriniz dert görmesin
teşekkürler paylaşımın için. ben bişii sormak istiyorum . photoshopta kanallı çalışılmış bir çizimi ıllustratorde layer lı şekilde açamıyor muyuz?. mesela ben tekstil sektöründeyim photoshopta çizdiğim modeli ıllustratörde açıp kanallı çizmdeki gibi renkleriyle oynamayı ve üzerine desen giydirmeyi nasıl yapabilirim ?
arkadaşim ellerine sağlik çok güzel bi paylaşim... yalniz maskeleme eğitim video'sunu indirdim ve dikkatimi çeken birşey oldu.. anlatırken kırmızı diyorsun, mavi rengi kullaniyorsun, sarı diyorsun Cyan rengini kullaniyorsun.. sen mi renk körüsün yoksa benim monitör iyice gravladimi anlamadim
haklısın galıba bende dıkkat ettım eee naparsın bu pcler ınsanda ne goz ne bel bırakıyor hepsınde bır arıza cıkıyor ama pc ler olmadanda hayat bır manasız be bırde tasarımcıysan mohum bır ıcad