Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustrator videolu dersler

esra karakuş

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm arkadaşım hazırladığın ıllısrator eğitim videosunu ilk üçünü indirebildim diğermerini indiremedim bana yardımcı olur musun? şimdiden teşekkür ederim saygılar

Muzzy

🌱Yeni Üye🌱
Geçen gün linkler ölü sanmışdım ama benim bir suçum yok vallaha :) Rapidden Kaynaklandı link i tıklayınca Error diye sayfa açdı karşıma.
Dün bütün linkleri indirdim toplam 836mb civarı sanırım rar yada rip ile bir cd nin içine yerleştirilebilir.
Emeği geçen arkadaşlara minnettarım.Elleriniz dert görmesin

frank

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eyvallah kardeş süper oldu bu:)

ferosilin

🌱Yeni Üye🌱
her şey iyi hoş da rapid işi yokmu ahhh ahh emeğine sağlık

Angelus884

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık kardeşim bakalım nasılmış :wink:

gece1

🌱Yeni Üye🌱
Sagolisin istanbullu21 arayip ta bulamadigim paylasimlardan bi hepside cok acik ve guzel tekrar ellerine saglik
saygilarimla

SERlN

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler paylaşımın için. ben bişii sormak istiyorum . photoshopta kanallı çalışılmış bir çizimi ıllustratorde layer lı şekilde açamıyor muyuz?. mesela ben tekstil sektöründeyim photoshopta çizdiğim modeli ıllustratörde açıp kanallı çizmdeki gibi renkleriyle oynamayı ve üzerine desen giydirmeyi nasıl yapabilirim ?

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Photoshop taki çalışmana .psd uzantılı kaydedersen, illustratordan open ile direk açabilirsin... layerları ayrı ayrı gelir...

buura

🌱Yeni Üye🌱
Paylaşımın için teşekkürler.Dersleri güzel anlatmışsın.Yalnız şu var ki bu tür derslerin devamını bekliyoruz artık ;)

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Teşekkür ederim arkadaşım bende kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum bana yararı olacaktır mutlaka.

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşim ellerine sağlik çok güzel bi paylaşim... yalniz maskeleme eğitim video'sunu indirdim ve dikkatimi çeken birşey oldu.. anlatırken kırmızı diyorsun, mavi rengi kullaniyorsun, sarı diyorsun Cyan rengini kullaniyorsun.. sen mi renk körüsün yoksa benim monitör iyice gravladimi anlamadim :)

istanbulllu21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ahmetyilmazzz.com
haklısın galıba bende dıkkat ettım eee naparsın bu pcler ınsanda ne goz ne bel bırakıyor hepsınde bır arıza cıkıyor ama pc ler olmadanda hayat bır manasız be bırde tasarımcıysan mohum bır ıcad :)

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler tam böyle bir konu arıyordum öğrenmek için,
emeğinize sağlık.

alimyus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık. Çok işime yarıcak.