Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustratorde cembere yıldız dizme

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
35 tane yıldız yuvarlak cembere nasıl esıt aralıklı dızebılırım...yardımcı olşabılırmısınız.

ben bunu freehandde mırror tool ıle yaptım eps olarak export ettım ıllustratorde actım ama ıllustratordede nasıl yapabılırım ogrenmek ıstedım..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kasta tesekkurler ama su noktayı yapamadım hanı cemberde eksık yer kaldı da onu ayarladı ya o kısmı yapamadım surda takıldım ; boslugu dolduracak cember sayısını yazdıktan sonra tekrar secılı olan cemberde blend tool'a basıp hepsını esıtledı ya bu kısmı yapamadım nerde hata yapmıs olabılırm tsk ler tekrar...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
kasta tesekkurler ama su noktayı yapamadım hanı cemberde eksık yer kaldı da onu ayarladı ya o kısmı yapamadım surda takıldım ; boslugu dolduracak cember sayısını yazdıktan sonra tekrar secılı olan cemberde blend tool'a basıp hepsını esıtledı ya bu kısmı yapamadım nerde hata yapmıs olabılırm tsk ler tekrar...

illustrator programda alt kısmında makas ya da bıçak butonu var... çember üzerine geldığınız zaman tek bir dokunuş yapıyoruz... yani path yolu açmış oluyoruz... çünkü bled tool illustrator çok gıcık bir şey:) ille de açık olan path üzerine lazım olan efect veriyor

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Şimdi buna illustrator saçmalıkları diyelim mi. :)

evet diyebilirsiniz:) ama ben İllustrator diyorum:)

tabiki ilk öğrendığım zaman bende uflayip poflayip düzgün istediğim gibi blend yapamadım:)) ama sonra alışınca sorun olmadı....

Mehmet28

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,Sembolü paletten çıkarıp rengini değiştirip yeniden palete koydugum zaman
otomatik olarak değiştirmiyor,yeni bir sembol olarak kaydediyor.Bunun sonucundada
blend olan daire otomatik olarak değiştirilemiyor.Sombolün hazırlanışımı farklı acaba yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler

firataydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şu dersin linki falan yokmu ? Görünmüyorda