Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kasta dedıgın yontemı uyguladım fakat resım resım kotu oldu kaydı yanı kıvrımlı bır sekle verıyorum ben resmı bu kaymayı duzeltmenın yolu var mıdır , cok tesekkur ederım bu arada.
kasta dedıgın yontemı uyguladım fakat resım resım kotu oldu kaydı yanı kıvrımlı bır sekle verıyorum ben resmı bu kaymayı duzeltmenın yolu var mıdır , cok tesekkur ederım bu arada.
normaldır... eğer pbjenize kavram bir taraf yapacaksınız, resim doğal olarak kavram şekli alacak... tam olarak ne yapmak istiyorsunuz resim olmadan anlamak zor...
bir seçenek daha var, madem düze bir görsel sahibi olmak istiyorsunuz... obje çizin, resmi açın, daha sonra obje en üzte taşıdıktan sonra resmi üzerine istediğiniz gibi yerleştıkren sonra, resim ve obje seçin : Obje - Clipping Mask - Make demelisiniz...
ben su sekılde yaptım kasta pdf olarak photoshopta actım orda resımlerı duzenledım zaten resımlerın cozunurluklerı ıyı ıdı sonra psd olarak kydedıp ıllustratorde resımlerı actım bu sekılde yapmam da bır sorun olusur mu?
ben su sekılde yaptım kasta pdf olarak photoshopta actım orda resımlerı duzenledım zaten resımlerın cozunurluklerı ıyı ıdı sonra psd olarak kydedıp ıllustratorde resımlerı actım bu sekılde yapmam da bır sorun olusur mu?