Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustratorde cızgıye gore resme sekıl verme

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İllustrator'de bır kutu tasarımında verılen dıe-cut yanı cızgı sekıllerıne gore resmı oturtmak ıstıyorum bunu nasıl yapabılırm tskler sımıdıden

Benzer konular

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
perspektifi photoshopta versen, hem daha kolay olur senin için, illustratorde yapiliyomu bende bilmiyorum

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tesekkurler kasta senın yontemını denemeden once ; insidethefair perspektifi photoshopa vermek nasıl oluyor ? aslında photoshop a daha cok hakımım ..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
tesekkurler kasta senın yontemını denemeden once ; insidethefair perspektifi photoshopa vermek nasıl oluyor ? aslında photoshop a daha cok hakımım ..

işte bunun için PS ve Ai Adobe olsa bile aynı değil... ama benzer seçenekler var... bence benim verdiğim linki inceleyiniz... deneme yapın..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ps de yapacaksan warp ayarlamalarına bak istersen.. Kasta'nın verdiği seçenek daha basit..Çiz, seç, uygula..

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kasta dedıgın yontemı uyguladım fakat resım resım kotu oldu kaydı yanı kıvrımlı bır sekle verıyorum ben resmı bu kaymayı duzeltmenın yolu var mıdır , cok tesekkur ederım bu arada.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
kasta dedıgın yontemı uyguladım fakat resım resım kotu oldu kaydı yanı kıvrımlı bır sekle verıyorum ben resmı bu kaymayı duzeltmenın yolu var mıdır , cok tesekkur ederım bu arada.

Yaptığını ve yapmak istediğini görsel olarak eklermisin?

insidethefire

🌟Usta Tasarımcı🌟
kasta teşekkür ederim bende bilmiyodum illustratorde nasıl yapıldığını, arkadaşın sorusu sayesinde bende yararlanmış oldum, guzel bi anlatım saol :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑

normaldır... eğer pbjenize kavram bir taraf yapacaksınız, resim doğal olarak kavram şekli alacak... tam olarak ne yapmak istiyorsunuz resim olmadan anlamak zor...

bir seçenek daha var, madem düze bir görsel sahibi olmak istiyorsunuz... obje çizin, resmi açın, daha sonra obje en üzte taşıdıktan sonra resmi üzerine istediğiniz gibi yerleştıkren sonra, resim ve obje seçin : Obje - Clipping Mask - Make demelisiniz...

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben su sekılde yaptım kasta pdf olarak photoshopta actım orda resımlerı duzenledım zaten resımlerın cozunurluklerı ıyı ıdı sonra psd olarak kydedıp ıllustratorde resımlerı actım bu sekılde yapmam da bır sorun olusur mu?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ben su sekılde yaptım kasta pdf olarak photoshopta actım orda resımlerı duzenledım zaten resımlerın cozunurluklerı ıyı ıdı sonra psd olarak kydedıp ıllustratorde resımlerı actım bu sekılde yapmam da bır sorun olusur mu?

dediğim gibi ne yapmak istiyorsunuz görmeden bir şey söylemiyoruz... eğer sonuç istediğiniz gibi oldu o zaman neden sorun olacak:S