Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustrator'de copy layer style

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İllustratorde ps.dekı gb copy layer style , paste layer style seçenegı var mıdır?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
eyedropper tool (İ) aracı aldığımız zaman simge üzerine maus ile çift tıklayarak karşımıza menü çıkar... o menü içinde solda olan ayarlara Apperanse yazan yer kutucuk seçili hale getiriyoruz...

Böylece daha önce her hangi bir objeye verdiğiniz efect yeni çizelen objeye çok kolay verebilirsiniz

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o kutuyu sectım ama nasıl kopyalayacagım sımdı ben yapamadım bunu?

hı sectım oldu sımdı kasta tesekkurler ya eklentı olarak 3d efeckt ındırebılıyormuyuz bıde bu arada bevel emboss u da soylersen nerden bulacagımı sevınırım tsk.

Moderatör tarafında düzenlendi:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
pardon ama sanırsam siz illustrator photoshop'a benzettınız, aynı olduğuna... yok öyle değil...

Bevel & Embos efecti yok....

eklenti olarak 3D efekt eklemek? zaten o efekt var... Filter - 3D - ....

bir rica daha illustrator dersleri ve illustrator soru ve sorunlarınız inceleyin.... ilk başlayanlar için çok yararlı bilgi bulabilirsiniz

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
paylasımın ıcın tsk ederım ama , sankı apperance paletınde bevel effect ısmöı gordum onun ıcın sordum ayrıca 3d effect ıcın de ok Filter - 3d değil window - Graphic style libraries - 3D effects 'den bahsettım ek olur mu dıye ?

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
paylasımın ıcın tsk ederım ama , sankı apperance paletınde bevel effect ısmöı gordum onun ıcın sordum ayrıca 3d effect ıcın de ok Filter - 3d değil window - Graphic style libraries - 3D effects 'den bahsettım ek olur mu dıye ?

İllustrator CS 3 : Filter - 3D
İİlustrator CS 4 : Effect - 3D - Extrude & Bevel Options Bevel & Embos değil o efect yani benzemiyor bile... objelere 3D efect veriyor...

Sizin söylediğiniz Grafik Styles - yani hazır 3D objeler...

benim söylemek istediğim herhangi harf yazın mesela A, daha sonra Efect - 3D - Extrude & Bevel verin... o zaman ne demek istediğim anlarsınız

aksu_sdu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kasta cok tesekkur ederım sana dedıgını yaptım anladım suan ama extrude bevel ın harfte rengını degıstırebılırmıyım bu konudada yardım edermısın..

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
evet. beyaz OK aldığınız zaman harf üzerine tıklağınca renk kutucuk üzerine gelip, çift tıklayarak, renk paletinde isteiğiniz rengi seçebilirsiniz