Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustratorde eps kaydetmek

offernissim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar illustratorde sorunsuzca eps nasıl kaydedilir yani başka programlara aktarma yapabilmek için birde pdf olarak film çıkışına göndermek ne kadar sağlıklıdır

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
sağılıklı derken? renk bozulmaz onu soruyorsunuz... başka programa atması için eps kaydedın.

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
arkadaşlar illustratorde sorunsuzca eps nasıl kaydedilir yani başka programlara aktarma yapabilmek için birde pdf olarak film çıkışına göndermek ne kadar sağlıklıdır

eps ii bir şekilde corele geliyor ama lensler falan filan onlar sorun hala sanırım corele çağırmakta

savasg

🌟Usta Tasarımcı🌟

Değerli meslektaşım

ai 5 kaydedeceğin dosyayı efectler hariç hemen her çizim programında açabilirsin.

İllustrator varsa in design da vardır diye düşünüyor ve diyorumki bu tür dosyalarını in design'a at öyle pdf yap corel dahil sorun çıkmayabilir.

temt

🌱Yeni Üye🌱
site eps 8 formatında kabul ediyor ancak ben eps 8 kaydettiğimde bo
ut 244 mb gibi bir şey oluyor(yani site yüklemesi için çok yüksek) ve ben ne yaptımsa bunu düşüremedim.. acilen yardım gerekli.. teşekürler

temt

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben ilitratörde bir sitede satmak üzere birşeyler hazırladım site eps 8 formatında kabul ediyor ancak ben eps 8 kaydettiğimde boyut 244 mb gibi bir şey oluyor(yani site yüklemesi için çok yüksek) ve ben ne yaptımsa bunu düşüremedim.. acilen yardım gerekli.. teşekürler