Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustratorde ilk çalışmam

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar photoshop ve freehand bildiğim için illustratore alışmak kolay oldu öğrenmeye çalışırken bu çıktı:)Şuanda tekstilde çalışıyorum bunu baskıda kullanmayı düşünüyorum ne dersiniz?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

46277215.jpg

Benzer konular

rockan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zemini biraz daha açık yapabilirdin. eline sağlık

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık, ancak desenler durduğu yer itibariyle hoş görünmüyor. Sanki boynuz gibi. Farklı bir şey düşünmeli....

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
elinize saglik , guzel olmus ama kadin olmasa daha guzel olur diye dusunuyorum. birde biraz acik renkte olursa daha guzel olur diye dusunuyorum. kadini beauty yazan yere koysaniz yani sadece kadinin yuzunu koysaniz nasil durar acaba?

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinize saglik , guzel olmus ama kadin olmasa daha guzel olur diye dusunuyorum. birde biraz acik renkte olursa daha guzel olur diye dusunuyorum. kadini beauty yazan yere koysaniz yani sadece kadinin yuzunu koysaniz nasil durar acaba?
kadını tamamen çıkarmak daha mantıklı çok emanet durur başka bi kısımda
teşekkür ederim yorumunuz için:)

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Genel olarak yorumlara katılıyorum.Bakarken beni en çok rahatsız eden nokta renk tonu olmuş...Çalışmanın kendisi çok güzelde,arkaplan yada obje için daha açık bir ton seçersen,iyi olur diye düşünüyorum.Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.Bu sadece benim düşüncem.Bide kadın orada gereksiz olmuş.Ama ortaya çıkan floral desen çok güzel...

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Genel olarak yorumlara katılıyorum.Bakarken beni en çok rahatsız eden nokta renk tonu olmuş...Çalışmanın kendisi çok güzelde,arkaplan yada obje için daha açık bir ton seçersen,iyi olur diye düşünüyorum.Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz.Bu sadece benim düşüncem.Bide kadın orada gereksiz olmuş.Ama ortaya çıkan floral desen çok güzel...

dikkate alacağım düşüncelerinizi teşekkür ederim:)

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
hissedilmesi zor renkler kullanılmış ancak
ilgi çekici objeler, renkler ne olursa olsun kendini merak ettiriyor incelenmeyi başarıyor
bakmak isteyen görür misali:)
güzel çalışma elinize sağlık

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐