Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Illustrator'de Tabela

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar Selamlar,
Dijital Baskı işlerimi ve bazı tabela tasarımlarımı Corel Draw'da yapıyordum. Illustrator'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Bu program dijital baskıya uygun mu? Corel'de tasarım yaparken kullandığım araç gereçler, Illustrator'da var mı? Corel'de olupta Illustrator'da olmayan her hangi bir araç gereç var mı?, yani anlaşılacağı üzre, Illustrator'ü sadece dijital baskı ve tabela tasarımında kullanacağım. Bilgi ve deneyimleriniz için teşekkür ediyorum.

simge3434

🌱Yeni Üye🌱
Illustrator corelden çok daha üstün bir program . corelde olmayan bir çok özelliğe sahip. corelde eksik var illustrator de yok.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben kesinlikle katılmıyorum bir adobe kullanıcısı olmama rağmen. İllustrator vektör programları içinde en sağlam altyapısı olan yazılımdır diyebiliriz ama herşey yerine göre. Coreli eklenti ve scriptleri bir de üstüne geniş çalışma alanıyla düşündüğümüzde bu onu bazı endrüstriyel tasarımlarda, tabelacılık ve cam işlerinde özellikle ülkemiz düşünüldüğünde daha üstün yapıyor. Eğer corelde sorun yaşamıyorsan corelde devam et. İşlerin tasarım ağırlıklı olsaydı aiyi dene derdim ama sadece tabela ve digital çıktı yapıyorsun o zaman hiç gerek yok. Üstelik ai sadece corel kullanan birine hiç pratik gelmeyecektir zaten değildir de. Ai yi gelişmiş çizim, illustrasyon, vektör boyama gibi işleriniz varsa tercih edin.

Son düzenleme:

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sayın Feylosoft bu güzel yanıtınız için çook teşekkür ediyorum, kusura bakmayın, yanıtınızı yeni farkettim, saygılarımı sunuyorum.