Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illustratorde yazdıgım yazıya cızgı desenı atamak

emir_hann

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar elımde vektorel lastık ızlerı var ve ben 8 ı bu ızlerı kullanarak yazmam gerekıyor yanı 8 kenar cızgılerını bu ızler olusturacak yardımcı olurmusunuz acaba

Benzer konular

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaslar elımde vektorel lastık ızlerı var ve ben 8 ı bu ızlerı kullanarak yazmam gerekıyor yanı 8 kenar cızgılerını bu ızler olusturacak yardımcı olurmusunuz acaba

Bunun gibi mi?

it4yB.png

Eğer öyle ise ve illustrator Cs5 versiyonu kullanıyosanız, yazıyı yazdıktan sonra

lastik izini kopyalayıp ok işareti ile gösterdiğim Draw inside seçeneğini tıkladıktan sonra yapıştır diyoruz, sonuç yukarıdaki gibi,

eğer Cs5 yok ise lastik izini Swatches paneline sürükleyip bırakıyoruz,
ve yazıya uyguluyoruz.

Kolay Gelsin.

emir_hann

🌱Yeni Üye🌱
cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım ama oyle degıl cızgısı tekerlek ızı olacak aslında yapıyprum ama kıvrımlarda sorun cıkıyor

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım ama oyle degıl cızgısı tekerlek ızı olacak aslında yapıyprum ama kıvrımlarda sorun cıkıyor

Peki bu işini görür mü ?

*** Kıvrımlarda sorun yaşamamak için keskin olmayan bir yazı karakteri tercih etmek sorunu çözebilir.

*** Kullanacğın patterin boyutunu ayarladıktan sonra tekrarlardaki birleşim noktasını dikkate alarak gerekli düzeltmeyi de yaptıktan sonra patterni brushes (F5) sekmesine sürükleyip , açılan pencereden en alttaki pattern brush seçeneğini seçiyoruz,sonra uygulanacak metni yazıyoruz, creat Outlines (shift+ctrl+O) yaptıktan sonra stroke olarak yapmış olduğumuz brush u uyguluyoruz.Stroke kalınlığı ile de düzeltme yapılabilir.

LaWXR.jpg

işinize yarar ise örnek dosyayı buradan indirebilirsiniz.

Mervecevre

🌱Yeni Üye🌱
ferox adlı kullanıcı umarım bu yazımı biran önce görürsünüz..Yukarıdaki yaptığınız gibi(8) Bana yüksek çözünürlükte Ö,T ve L Harflerini lastik iziyle yapmanız mümkün mü?

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
Bunun gibi mi?

it4yB.png

Eğer öyle ise ve illustrator Cs5 versiyonu kullanıyosanız, yazıyı yazdıktan sonra

lastik izini kopyalayıp ok işareti ile gösterdiğim Draw inside seçeneğini tıkladıktan sonra yapıştır diyoruz, sonuç yukarıdaki gibi,

eğer Cs5 yok ise lastik izini Swatches paneline sürükleyip bırakıyoruz,
ve yazıya uyguluyoruz.

Kolay Gelsin.

Güzel anlatım için teşekkürler.:)

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
ferox adlı kullanıcı umarım bu yazımı biran önce görürsünüz..Yukarıdaki yaptığınız gibi(8) Bana yüksek çözünürlükte Ö,T ve L Harflerini lastik iziyle yapmanız mümkün mü?

Merhaba ;

istemiş olduğunuz çalışmayı Buradan indirebilirsiniz.

Kolay Gelsin

93Gyc.png

Mervecevre

🌱Yeni Üye🌱
Cok tesekkur ederim ancak tamaminin lastik izi olmasini istemlteydm