Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resim altta kalsın. yazınız üstte. ikisini seçili yapın ve ctrl + 7 yapın. yani Object => Clipping Mask => Make iptal etmek isterseniz Object => Clipping Mask => Release yani alt + ctrl + 7
tamam arkadaşlar ben çözdüm çok ta basitmiş yazıyı hangi resmin içine yerleştirceksek onun üstüne getiriyoruz sonra ikisini seçip object-clipping mask tıklıyoruz ve oluyor
tamam bunu çözdükte çizdiğimiz şekillere nası8l yapıcaz onun içinde ilk önce convertleyip yani resme dönüştürüp sonra mı maskelicez
Arkadaşlar Artık Yurdışında Büyük Bir Yoğunlukta Illustrator C3 Kullanılıyor ve Illustrator C3 Vectorel ve Image Görselliğinde Süper Kendim Machintosh Ortamında Kullanıyorum Illustartor CS ve CS2 Sürümlerinide Kullandım Ama C3 Süper Takıldığın Konularda Yardımcı Olabilirim...
cs3 ü denedim fazla bi fark yok zaten ama yeni özellikleri harika zaten bende öğrenme aşamasındayım ve aklıma takılanlarıda buraya yazıyorum arkadaşlar tamamlıyo ama cs3 biraz kastı benim mankinemi yavaş çalışıyo