Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

illutstratorda çoklu sayfa...

G-ART

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Paylaşım için tşkrler.

Up

tufancan

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar çok teşekkür ederim paylaşımlarınız için ancak bişiy sorcam yamayı kurduktan sonra nerde açıcaz çoklu sayfa paletini onu bulaMIYORUM
yani sayfaları nasıl çoğaltcam yardım lütfen :(

tufancan

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım serial paylaşımı yasak diyosun bari seriali varsa elinde mail at kimi zengin yapıcan anlamıyorum elin yabancısı bişiy yapıyo sizde onlara yardım ediyosunuz hiç bir yerde bulamadım
bulan varsa bana mail atsın (******@************)
şimdiden teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım serial paylaşımı yasak diyosun bari seriali varsa elinde mail at kimi zengin yapıcan anlamıyorum elin yabancısı bişiy yapıyo sizde onlara yardım ediyosunuz hiç bir yerde bulamadım
bulan varsa bana mail atsın (******@************)
şimdiden teşekkürler

forum kurallarından bi haber olduğunuz belli.
kuralları okuyun ve uyun lütfen.

tufancan

🌱Yeni Üye🌱
canım kardeşim forum kurallarından haberim var olmasa bu kuralın yanlış olduğunu zaten söylemem ben sadece varsa mail at dedim foruma yaz demedim şu an iş yerindeyim ve kurmak istedim ayrıca konuşma tarzın insanları aptal yerine koyar gibi ayıp ayıp

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Konuşmalarınıza dikkat etmediğiniz için . Üyeliğiniz bloke edilecektir..

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Çoklu sayfa eklentisi CS4 te olsa bile boş bence. İnDesing bu konuda verilmesi gereken herşeyi vermekte. Kullanımıda Illustrator bilen bir arkadaş için çok basit ama paylaşım adına tabiki teşekkürler.

cavusoglu06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım benim işletim sistemim windows tamam indirdim kurdum installi ama olmuyor window'da görünmesi gerekmiyormu multi page nin bi yardımcı olursan sevinirim daha öncede yapmıştım ama olmadı

nereden ulaşcaz çoklu sayfa menüsüne

Moderatör tarafında düzenlendi:

gartan

🌱Yeni Üye🌱
işinize gelene cevap vermişsiniz işinize gelene daha doğrusu bilmediğinize cevap vermemişsiniz madem bilmiyorsunuz neden konu açıpta yardımcı olmuyorsunuz

merzer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar MultiPage yerıne layer' lar ile calışmayı deneyın.İkiside aynı mantıkla çalışıyor.(CS3 ve altı versiyonları için)

cikolatacadii

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cs4 de ai. ye çoklu sayfa özelliğini koymuşlar süper de olmuş. aynı freehante ki gibi. üstelik ara yüzünü değiştirebiliyorun freehand, ps. indsg. olarak hangisinde rahat çalışabiliyorsan. multu paga onun kadr başarılı değil üstelik çok uğraştırıyorrr..

cs4 ü ısrarla tevsiye ediyorum:DDD

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
cs4 de ai. ye çoklu sayfa özelliğini koymuşlar süper de olmuş. aynı freehante ki gibi. üstelik ara yüzünü değiştirebiliyorun freehand, ps. indsg. olarak hangisinde rahat çalışabiliyorsan. multu paga onun kadr başarılı değil üstelik çok uğraştırıyorrr..

cs4 ü ısrarla tevsiye ediyorum:DDD

Bende herkese, "havuzlu, şömineli, barbekülü, geniş bahçeli triplex villada oturmalarını tavsiye ediyorum velakin çok rahat bir yaşam süregidiyor..." demek isterdim ancak herkesin bu tip bir yaşam sürecek olanağı olmayabiliyor... CS3 için multipage bence çok önemli bir yama... Tavsiye etmek kolayda işte herkesin CS4'e geçecek olanağı olmayabiliyor... Nihayetinde çok yüksek fiyatları var bu tip programların... Bu açıdan elimizde var olan LİSANSLI programlarımızı en iyi ve en kapsamlı şekilde kullanmamız çok doğaldır...

cikolatacadii

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende herkese, "havuzlu, şömineli, barbekülü, geniş bahçeli triplex villada oturmalarını tavsiye ediyorum velakin çok rahat bir yaşam süregidiyor..." demek isterdim ancak herkesin bu tip bir yaşam sürecek olanağı olmayabiliyor... CS3 için multipage bence çok önemli bir yama... Tavsiye etmek kolayda işte herkesin CS4'e geçecek olanağı olmayabiliyor... Nihayetinde çok yüksek fiyatları var bu tip programların... Bu açıdan elimizde var olan LİSANSLI programlarımızı en iyi ve en kapsamlı şekilde kullanmamız çok doğaldır...

tamam o zaman a.i ile indesingi birlikte kullanmak daha mantılı madan üst sürüm şimdilik çözüm değil. zaten in desing in içine pdf,ai,tif,jpg, gömebiliyorsun.

ben cs4 de çoklu sayfa özelliğini görünce çok sevindimde onun için herkeste görüsün istedim multipage pek işe yaramıyor bence. yada ben beceremdim.

amede_us

🌱Yeni Üye🌱
Illustrator CS4 deki çoklu sayfa desteği değil, çoklu arboart desteğidir. Asla bir layout yazılımındakinin yerini (Indesing, QuarkXpress gibi) tutmaz. Zaten bu iki yazılımında amaçları ve kullanım yerleride oldukça farklıdır.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şuan illüstratörü öğrenmeye çalışıyorum bu paylaşım benim için faydalı oldu teşekkürler...

hasersin

🌱Yeni Üye🌱
ellerini dert gormesin çok faydalı bi paylaşım:smile:

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
eyvallah :) gerçi CS4 çıktı bu bilgi hikaye oldu ama olsun, hala CS4 de geçmemiş arkadaşlar için umarım yararlı olur...

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
CS4 te programa çoklu sayfa desteği eklendi, ancak önceki sürümleri kullanan arkadaşlar için oldukça faydalı bi yama.
Teşekkürler.

procoder

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fullnext.com
bu sembolleri windows da nasıl ekliyoruz. yoksa sadece mac. için mi geçerli paylaştığın semboller..