Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlüstrasyonlar

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
Merhaba arkadaşlar,
Bu başlık altında yaptığım çizimleri sergileyeceğim.
Hem birden fazla başlık açıp görüntü kirliliği yapmamış olurum.
Aşşağıdaki çizgiler şu aralar piyasaya çıkacak olan bir kitap için yaptığım ilüstrasyonlar dan bazıları.

Benzer konular

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok şekerler bende tebrik ederim ;)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı ve güzel çalışmalar, emeğine sağlık

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
harika olmuşlar.Solucan karakterinin ifadeleri ve renkleri gerçekten çok başarılı olmuş.Elinize sağlık diğer çalışmalarınızı görmek dileğiyle.

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
Karakterler çok güzel ve sevimli olmuş, başarılı çalışmalar, tebrik ederim.Emeğinize sağlık.

Çok şekerler bende tebrik ederim ;)

Çok başarılı ve güzel çalışmalar, emeğine sağlık

harika olmuşlar.Solucan karakterinin ifadeleri ve renkleri gerçekten çok başarılı olmuş.Elinize sağlık diğer çalışmalarınızı görmek dileğiyle.

Güzel sözleriniz ve beğenileriniz için teşekkür ederim.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel çalışmalar :D

Sadece arka planı çok karışık olan resimlerde renkleri daha flu kullanabilirsiniz :)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Harika çizimler, tebrik ederim.
Ellerinize sağlık...

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
kitap ingilizcemi olacak veya neden ingilizce isimler kullandınız ?? türkçe kullansanız daha güzel olmazmı

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Tebrik ederim çok güzel cıvıl cıvıl rengaren mıncık mıncık bir karakteriniz var :)
tarzınız çok hoş olmuş arka planların kontursuz karakterlerin konturlu olması çok ayrı bir hava katmış..
Birkaç tanesini büyük boy olarak görsek aslında çok iyi olur :)
başarılarınızın devamını dilerim:)

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
Tebrik ederim çok güzel cıvıl cıvıl rengaren mıncık mıncık bir karakteriniz var :)
tarzınız çok hoş olmuş arka planların kontursuz karakterlerin konturlu olması çok ayrı bir hava katmış..
Birkaç tanesini büyük boy olarak görsek aslında çok iyi olur :)
başarılarınızın devamını dilerim:)

Teşekkür ederim.Yüklemediğim bir bu kadar daha karaktere ait elimde çizgi vardı aslında fakat hem jpg hemde ai formatında dosyalar laptop un hafızasını çok fazla zorladığından çalıştığım yerden onay aldıktan sonra bütün dosyaları silmek zorunda kaldım.(sürekli dosya transferi yapmak zorunda kalıyorum)
Aslında bende bir kaç beğendiğim kareyi büyük boy paylaşmak isterdim.

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkür ederim.Yüklemediğim bir bu kadar daha karaktere ait elimde çizgi vardı aslında fakat hem jpg hemde ai formatında dosyalar laptop un hafızasını çok fazla zorladığından çalıştığım yerden onay aldıktan sonra bütün dosyaları silmek zorunda kaldım.(sürekli dosya transferi yapmak zorunda kalıyorum)
Aslında bende bir kaç beğendiğim kareyi büyük boy paylaşmak isterdim.

O kadar çizimi kendinize de almanız gerekmezmi? ben çalışmaları teslim ettikten sonra bile silmek istemiyorum. ne olur ne olmaz diye. belki güvenle alakalıdır ama pek güvenli gelmiyor bana. ve doğal olarak bilgisayarım kaldırmıyor. en azından bi yedek harddisk falan alsanız da çizimleriniz sizde kalsa?

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
O kadar çizimi kendinize de almanız gerekmezmi? ben çalışmaları teslim ettikten sonra bile silmek istemiyorum. ne olur ne olmaz diye. belki güvenle alakalıdır ama pek güvenli gelmiyor bana. ve doğal olarak bilgisayarım kaldırmıyor. en azından bi yedek harddisk falan alsanız da çizimleriniz sizde kalsa?

Haklısın alınacak listemin (gönül isterki listem) üst sıralarında var bu söylediğin.:)

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Haklısın alınacak listemin (gönül isterki listem) üst sıralarında var bu söylediğin.:)

çok pahalı ama :) benimde gönlüm baya istiyor bisürü şey almayıda malum iş güç az :) neyse konunuzu ihlal etmeyeyim başarlarınızın devamını dilerim. kitap basılınca da bizlerle paylaşırsanız sevinirim :blush: