Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

imac getirtmek

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar ,bir tanıdığım vasıtasıyla amerikadan imac getirtmeyi düşünüyorum ufak bi fiyat araştırması yaptım nerdeyse fiyat yarı yarıya daha uygun acaba ordan getirteceğiğm makinayla burda sorun yaşarmıyım,(yaşarsam nelerle ilgili olur)bildiğim kadarıyla aplenin 2 yıl uluslararası garantisi varmış, konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden Teşekkürler

Son düzenleme:

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
apple da sorun olmaz makinen arıza yapsa bile yedek makine getirip öbürünü tamire götürüyorlar getirincede yedeği geri alıyorlar

macservis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Makinanın Alış faturasıyla herhangi bir yetkili apple servisine gittiğiniz zaman Dnyanın neresinden alınmış olursa olsun ve dünyanın neresinde servise götürürseniz götürün 1 yıl dünya garantisi vardır.Yurd dısı ürünlerde fatura olmazsa sorun yaşanabilir.2 yıl garanti sadece Türkiye alımlarında geçerlidir.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Makinanın Alış faturasıyla herhangi bir yetkili apple servisine gittiğiniz zaman Dnyanın neresinden alınmış olursa olsun ve dünyanın neresinde servise götürürseniz götürün 1 yıl dünya garantisi vardır.Yurd dısı ürünlerde fatura olmazsa sorun yaşanabilir.2 yıl garanti sadece Türkiye alımlarında geçerlidir.

Teşekkür Ederim bilgilendirmeniz için

fthcnplt

🌱Yeni Üye🌱
faturası olduğu sürece ki buna 300 dolar ayrı bi para veriyorsunuz yalnış hatırlamıyorsam 1 yıl dünya garantisi 1 yılda amerika içinde garantisi olur .. tek sorun klavyeniz ingilizce q tipi oluyor onuda 250 300 dolara yapıyorlar

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
faturası olduğu sürece ki buna 300 dolar ayrı bi para veriyorsunuz yalnış hatırlamıyorsam 1 yıl dünya garantisi 1 yılda amerika içinde garantisi olur .. tek sorun klavyeniz ingilizce q tipi oluyor onuda 250 300 dolara yapıyorlar

ürünü aldığı mağazaya ayrıca fatura için 300 dolar paramı vericek yani

macservis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ürünü aldığı mağazaya ayrıca fatura için 300 dolar paramı vericek yani

Yurd dışından aldığın makinayı alış faturasıyla herhangi bir yetkili servise götürdüğün zaman makinanız garanti içi işlem görür yalnızca bilkomdan yurd dısı onayının gelmesi işi bir kaç gün uzatır.herhagi bir ücret ödenmez kesinlikle...

garantisi bitmişse zaten garanti dısı işlem görür ve gerekli servis ücretini fatura ederler.yurd dışından alınmıs makinanın garantisi 1 senedir.

hiç bir şekilde bunlar değişmez.:emo1:

loxer

🌱Yeni Üye🌱
bende amerikadan aldım ve eger 200 dolar fark odemez seniz garanti yapmıyorlar. yapılan garantıde 1 yıl suruyor.

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende amerikadan aldım ve eger 200 dolar fark odemez seniz garanti yapmıyorlar. yapılan garantıde 1 yıl suruyor.

Ben mac olayını ertelemek durumunda kaldım:sadsmile: Allah izin verirse bebek geliyor:party: Haziranda, Tüm planlar onun üstüne artık, ımac planlarımı erteledim ama alırsam bende sizin gibi yurtdışından alıcam