Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

imac XP kurulunda sorun

kralamasya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar benim elinde şuan imac bilgisayar var
imac bilgisayarına xp işletim stemini kuramadın
cd'yi takıyorum windos normal kuruyor lakin bilginiz üzere windos kurulurken bilgisayar yeniden başlıyor. Beninde yaşadığın sorun burda bilgisayar açıldığı zamam ekranda dünya şekli çıkıyor mac sistetim sistemini açıyor.
arkadaşlar bu kondu bilgi olan varsa bana detaylı olarak anlatma bilrs çok sevinirim yardımlarınız için teşekkür ederim...

Jek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bootcamp isimli mac'in bir yazılımı var bu programı bilgisayarınıza kurduğunuzda size Windows Xp'yi sorunsuz kurmanıza yardımcı oluyor. Programı indirmek ve kurulumda yardımcı olması için; Mac e bootcamp ile windows kurmak linke bakabilirsiniz.

allpitirelli

🌱Yeni Üye🌱
imac i aç bootcamp e gir ordan targetdisk windows yada o tarz bi seyler var sana tekrar disk i biçimlendireyimmi boyutlandırayımmı diye sorar onu 8gb Fat 32 yapmassan kuramassın Windows u diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim.

macservis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşlar benim elinde şuan imac bilgisayar var
imac bilgisayarına xp işletim stemini kuramadın
cd'yi takıyorum windos normal kuruyor lakin bilginiz üzere windos kurulurken bilgisayar yeniden başlıyor. Beninde yaşadığın sorun burda bilgisayar açıldığı zamam ekranda dünya şekli çıkıyor mac sistetim sistemini açıyor.
arkadaşlar bu kondu bilgi olan varsa bana detaylı olarak anlatma bilrs çok sevinirim yardımlarınız için teşekkür ederim...

1-Bootcamp adlı programi bul (sistem tarihini 1 yıl geri al yoksa program demo uyarısi verir)
2- aplications / utilities - bootcampı ac win. icin ayircagin yeri belirle ve bicimlendir.

3-makinanı restart et.c tusuyla basla normal xp yukler gibi devam et.

4-xp acıldiktan sonra leopard CD sini tak driverleri yukle.