Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewrek takibinizdeyim harikasın çizgilerin kusursuz tonlamalarında öyle tebrik ediyorum. söyleyecek sözüm yok söyleyemiyorum sadece tek kelimeyle süper diyorum. başarının devamını dilerim.
Evet 35 50 imgeseller ve objeler modelden desenler 50 70 onlarda 1 30 saat mimar sinan imgeseli 3 saat ve 50 70 e soruyo rahat olucak inşallah bakalım hayırlısı herkes için..
canlı modelde sorunların var perspektifin güzel onu beğendim.imgeselde figurlerin gayet ii bunu niye canlı model de yapmıyorsun herseyi görmüşsün ama yapamamışsın.bi yeri kazandın mı peki girdin mi bu sene sınavlara bak alp kazandı bizim piyanist alp
arkdşlar ancak herşeyimi düzene sokup girebildim evet giridim ün.ye mimarsinan iç mimarlık ve endüstriyel tasarımı marmara üniversitesi güzelsanatlar fakültesi grafik bölümünü 1.likle kazandım marmara üniveritesindeyim teşekkürler
merhaba arkadaşım internetten kartvizit için acil resim almam gerekiyordu yazıcım arızalı olduğu için kendi öğrencilerimin çalışmalarından alamadım senin balıkçıları seçtim umarım bana kızmazsın kartım çıkınca sana bir kopyasını gönderirim
gerek kalmadı resmin ebatları uymadı bu arada çalışmalarınn gerçekten çok iyi verilen sürede yetiştirebilirsen bu işi olmuş bil,fakat bunu bilipte çalışmayı bırakma hocalarına saygılar.. (resim öğretmeni)
merak etmeyin bırakmam çünkü bu zevk benim için grafik öğrencisiym ama istanbulda avangart sanat tasarım atölyesinde ders veriyorum artık... teşekkürler
Tebrikler.Yüreğine sağlık.Persfektif ve klavuz çizgilerin göze çarpıyor. Bende 2010 da mimarsinan için şansımı denemek istiyorum;resmi bırakalı çok oldu.Bu sene kursa gidiyorum;eski elime kavuşabilmeyi umuyorum ama seninkinin 100 de 1 i kadar bile değil emin ol. Çok çok tebrik ederim.Ve ayrıca sınavda başırılar dilerim.Sınavdan sonra;sınav tecrübenide bizimle paylaşabilirsen çok sevinirim ve sınava girecekler için çok hora geçer eminim. İyi çalışmlar saygılar
arkadaşım çalışmaların çok güzel bende bu sene sınava gircem umarım kazanırım kursa yeni başladım hedefim akdeniz. sana başarılar diliyorum.çizimlrn çok güzel