Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İmsakiye Tasarımına Yorum

EsKiYa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba Arkadaşlar
Bu imsakiye tasarımlarında acemiyim
ilk defa yapıyorum desem yeridir

Öncelikle
İmsakiye 300gr kartona basılacak A3'den biraz küçük olacak üstüne parlak selefon atılacak
Fiyatta anlaşırsak Açıl yazan yere Kısmi lak olacak :D

Değerli Eleştirilerinizi bekliyorum
rrrenkeekrc8.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
yazı fontları pek hoşuma gitmedi adresde çok kaba duruyor.birde ben olsam kısmi lak yerine açıl ı gümüş varak yapardım .iyi çalışmalar..

EsKiYa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@bahtinur-59
Gümüş renk iyi fikir

@Özkan TÜRK
Fontları aslına bakılırsa bende beğenmedim
Müşteri güzel dedi aslında ama yinede farklı fontlar arıyorum

ilginiz için teşekkür ederim

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
kabartma efektleri iyi durmadı Açılda Hele bide üzerine başka işlemler de yapıldımı daha yoğun ve kalabalık gözükecektir..

sandal

🌱Yeni Üye🌱
oldum olası şu yazılarda embosa ısınamadım

EsKiYa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@bygrafiker
haklısın çok kalabaklık gözüküyor

@sandal
Dostum ben bu embos olayına bayılıyorum :D

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
kullandığın mavi zemin bence iyi durmamış, resimde yer alan renklerle uyumlu olsa daha iyii olur:::ve "Açıl Otopark"a daha sade bi font:::

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
bi kere ilk gözüme çarpan 24 saat açık kısmına verdiğin konturları abartmışsın çok kötü duruyor lak o yazıda ii durmaz kabarma yap font seçimlerindede yanlışlıklar var ama ilk defa yapıyormuşsun onun için bu hatalar çok ön. diil

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tasarımını tekrar elden geçirip yukarıda söylenenleri uyguladıktan sonra tekrar bizimle paylaşırmısın.Tasarımın biraz daha emekle çok iyi bir hale gelecek eminim.
Tasarımı hangi programda yaptın merak ettim ?
Yazı font seçimlerin ve font ölçülerin uygun değil,
Açıl otopark yazı mı? logo mu? Yani yazıysa fonta başka bir şey dene...Açıl yazısına kullandığın şeritteki mavi renk tasarımın bütünlüğüne gitmemiş...

Tasarımının düzeltme yapılmış halini mutlaka burada görmek isterim.

gulumse gulum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarımını tekrar elden geçirip yukarıda söylenenleri uyguladıktan sonra tekrar bizimle paylaşırmısın.Tasarımın biraz daha emekle çok iyi bir hale gelecek eminim.
Tasarımı hangi programda yaptın merak ettim ?
Yazı font seçimlerin ve font ölçülerin uygun değil,
Açıl otopark yazı mı? logo mu? Yani yazıysa fonta başka bir şey dene...Açıl yazısına kullandığın şeritteki mavi renk tasarımın bütünlüğüne gitmemiş...

Tasarımının düzeltme yapılmış halini mutlaka burada görmek isterim.

Katılıyorum sana. Sanıyorum dikkat çekici olsun diye yaptın. Ama o mavi kuşak ve açıl fontu olmamış. Dikkat çekici olsun derken estetikten uzaklaşmış.

EsKiYa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir kaç değişiklik daha yaptım

Maviyi bende istemiyorum ama
Müşterimiz Mavi diyor başka bişi demiyor :F

Edit: Çalışmayı Photoshop'ta Yaptım

Edit2 : Önerilerinizi dikkate alıp bir kaç değişiklik daha yapacağım
ilginiz için teşekkür ederim
msakiye22qf9.jpg

Son düzenleme:

gulumse gulum

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açılı kırmızı yapmışsın ama çok sırıtmış beğenmedim. Zeminin mavisini açıp degrade yapmışsın. Madem müşteri ısrarlı mavide daha iyi olmuş diğerinden. Açıl ı biraz küçült istersen ve otopark renginde yap. Daha estetik olur hiç olmazsa. Mavide niye ısrar ederler bilmem ki. Ben fazla kullanmam maviyi soğuk renk olduğu için. Ama müşteri her zaman haklıdır muhabbeti varya ne yazıkki. :( Birde kullandığını efeck ti biraz hafiflet. Zaten efect kullanmışsın birde altındaki gölgelendirme abartılı olunca kaba görünüyor. Kolay gelsin.

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şu arka fondaki bayrağı bir ekran koruyucu programındanmı print screen yaptın sanki öyle gibi.Sonra şu fondaki ağaçlar ve ağaç dallarını kaldırsan askerler ağaçların üstünde duruyorlar sanki onun yerine şöyle güzel bir bayrak resmi kullansan nasıl olur.

Açıl otopark yazısında niçin renk geçişi kullanıyorsun şöyle sade bişey yapsan tek renkle işi bitirsen mesele koyu bir mavi ve dış hatları ince bir beyazla çalışşsan.
Adres kısmının font ölçüşünü biraz daha düşür bence.
24 saat açık yazısı hoş durmuş mesela.

İki askerin görüntüsünü uzun boylu olanı sağda kalacak şekilde mevcut iki asker resminin simetrisini alsan öyle yerleşiren uzun boylu asker tasarımın çok ortasında kalmış ve ayrıca boyutunu küçült başı ve ayakları dışarıya taşmış iyi görünmüyor.

Bir de böyle bak tasarıma senden bir şeyler göreceksin eminim.

Yapacağın değişiklikler olursa tekrar yayınlarsan sevinirim.

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
Açıl Otopark'a bu kadar efekt vermesen iyi olur. 24 saat açık ibaresinide farklı bişey yap! mesela otomobil firmalarının 24 saat yol yardımı logolarına falan bak sana bir fikir verir. Fotoğrafta da çok yazı kullanmışsın çok kalabalık gözüküyo...

koksal.celikler

🌱Yeni Üye🌱
slm...

Çalışma çok iyi bir çalışma değil. Profesyonelce bulmadım... Ayrıca şunu hemen hatırlatayım, resme koymuş olduğun kişiler kahraman türk askeri değil. Eskişehir uçak fabrikasındaki 2 türkün resmi... Güncel haberleri takip etmediğin belli. Haberleri bi araştır onların savaş zamanında olmadıkları karşına çıkar zaten :)

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Grafik Tasarım adına en ufak bir kaygı taşımayan kötü bir çalışma.