Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

in design da wordden metni nasıl getirebilirim

nisasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba in designda kitap hazırlıyorum word ile yazılmış 240 sayfa bilgiyi in designa nasıl getirebilirim arkadaşlar place diyerek mi otomatik hepsini ekliyor mu yazıların yardım eder misiniz..

Benzer konular

memusa

🌱Yeni Üye🌱
file - place diyerek word belgesini indesign içine alabilirsiniz. Eğer olduğu gibi almak istiyorsanız... Ama place iletişim penceresindeki show import options seçeneğini işaretlerseniz karşınıza gelen word import options penceresinden istediğiniz değişiklikleri yapıp öyle de yerleştirebilirsiniz metni. Bu kadar sayfalı bir word belgesini bir defada indesign a yerleştirmek istiyorsanız imleç metin dolu iken shift tuşu basılı halde metni yerleştirmek istediğiniz yere tıklayın. bütün metin otomatik eklenecektir. Artık sayfa sayılarınızı kontrol edebilir üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Kolay gelsin.

nisasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
file place diyorum tek tek getirmek için ilk sayfasında çıktı o yazı alanını getirdim ama sonraki sayfalarda artı işareti gelmiyor dolayısıyla yazıyı getiremedim diğer sayfalara elimle nerde hata yapıyorum acaba