Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İncelemenizde yarar var Christine M. Griffin çalışmaları
Çok güzeller..Hala inceliyorum..Fantastik çalışmaları severim ama bunlara hafif ortaçağ, vampir eklentileride yapılmış..Renklerde çok başarılı..Gerçek bir ziyafet..Teşekkürler irm. (Resimlerin başına not düşseydin..16 yaşındayım ona göre yorumlayın diye)
İrem hanım yine damarlarımıza adrenalin pompaladınız :tongueout: Çok güzel paylaşım,teşekkür ederiz bende 4. ye vurulmakla beraber; 1. deki hatunun bakışındaki derinliğe takılmadım desem yalan olur :smile: Saygılar
Çok güzeller... erkeklerin yüzleri birbirine çok benziyor, sanırım aynı karakterler... yalnız kullandığı çizgiler çok güzel. örnek alınacak cinsten kesinlikle. Teşekkürler.
İrem hanım yine damarlarımıza adrenalin pompaladınız :tongueout: Çok güzel paylaşım,teşekkür ederiz bende 4. ye vurulmakla beraber; 1. deki hatunun bakışındaki derinliğe takılmadım desem yalan olur :smile: Saygılar
Çok güzeller... erkeklerin yüzleri birbirine çok benziyor, sanırım aynı karakterler... yalnız kullandığı çizgiler çok güzel. örnek alınacak cinsten kesinlikle. Teşekkürler.