Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba, InDesign'da masterpagede cros ve CMYK skala koyabileceğim yerlere diğer safyalarda kuşaklar gelmekte. Bu yüzden mastera koyduğum croslar diğer sayfalarda görünememekte. Çözüm yolu var mıdır?
Indesign dökümanını hazırlarken taşmalarınızı setuptan baştan verirseniz pdf yaparken kendi kroslarını ve skalasını atabilir. Dökümanınız bitik durumdaysa yapacak pek bir şey yok. Altta kalan kroslar için sayfayı seçerek alt ve command ya da ctrl tuşlarıyla sayfaya tıklayın master kilidi çözülür. Arrange ile alta alabillirsiniz bantları. Ya da master sayfalar için yeni layer açarak alta alabilirsiniz layerlarını.
taşmaları en baştan vermiştim zaten ama pdf yaparken sanırım farklı bi ayar gerekiyor bunu otomatik koyması için. onu bulamadım. layerlardan ayarlarını yaptım ama kendi yapsın, sorun çıkmasın istiyorum.