Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Indesign da fotokitap photobook hazırlamak

sguven2011

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar;
bebek, doğum, özel gün fotoğrafçılığı yapmaktayım.Yakın tarihe kadar photoshopta düzenlediğim fotoğrafları müşterilerime vermek yeterli oluyorken şimdi fotokitap uygulaması çokrevaçta. Benzer örnekleri yapan arkadaşlara sorduğumda indesign ile yaptıklarını öğrendim program hakkında çok detay bilgim yok, cs4 kullanıcısıyım, bu anlamda nerelerden araştırabilirim, forumlarda bu tarz bir açıklamaya denk gelemedim, photoshopta panaromik albüm tasarlamaktan daha farklı bir uygulama mı hiç bilmiyorum programı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Benzer konular

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
indesign'ın panoramik fotoğraf ile alakası yok. basılı materyaller için kullanılan bir programdır. gazete, dergi, broşür, afiş, kartvizit, cd kapağı, vs. aklınıza ne gelirse! bu kadar popüler olmasının sebebi ise kullanıcıya sunduğu kolaylıklar ve adobe'nin diğer ürünleriyle olan uyumudur. çok karışık değil, ama birkaç detayı kesinlikle öğrenmeniz gerek. ama kısa zamanda öğreneceğinizden eminim. sadece programı kurun, gerisi hemen gelecek merak etmeyin.

sguven2011

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkürler

panaromik fotoğraf değil, albüm demek istemiştim yanlış ifade etmişim, indirip derslere başlayayım o halde.

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
dersler ile bence vakit kaybetmeyin. programı kullanmaya başlayın, takıldığınızda yerde google'a yazın. forumlarda aynı soruların sorulduğu onlarca başlık göreceksiniz.