Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

indesign da kitap hazırlamak

elifarzu

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba İndesign'a yeni başlıyorum iyi bir freehand kullanıcısıyım... Elimde 350 sayfalık bir kitap var bunu hazırlarken yeni dökümandan tüm sayfaları birlikte açabilirmiyim yoksa forma şeklinde mi çalışmam lazım ve bu sayfa numaralarını otomatik olarak nerden verildigini buldum ancak sanırım biyerlerde hata yapıyorum çünkü olmuyor...

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Uzun zamanım olmadığından kısaca yazmak istedim. Kitap için kendine güveniyorsan tek dökümanda 350 sayfa çalışabilirsin. Resim v.b. çok sık kullanılan içerik yoksa sırf text ise çalışıp gidersin. Eğer ben risk almayayım dersen book olarak çalışabilirsin. Sonra book'ları bir araya toplayıp PDF yapabilirsin.

elifarzu

🌱Yeni Üye🌱
Hayır hiç foto yok sadece text. O zaman 350 sayfayı direk hazırlayıp geçicem cvbın için teşekkürler kafamı kurcalıyan bir soruydu...

tarzan45

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aslında iyi çalışan bir donanımın ve virüslerden arındırılmış bir işletim sistemin varsa direkt olarak fotoğraflı işleri de sayfalı çalışabilirsin bence. Ben şimdiye kadar 56 sayfayı bir arada çalıştım bir sıkıntı olmadı. 350 yi de bi ara denemek lazım :D Ama kullandığın dosyaları silmemeye ve yerlerini değiştirmemeye özen göster. Link sistemi olduğundan eğer aynı dosyayı bulamazsan tekrar düzenlemek zorundan kalabilir veya veri kayıpları yaşayabilirsin...

gavan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1200 sayfalık bir yıllık tasarımı ve her sayfada bir resim olarak yaptım hiçbir sorun yok...