Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Indesign de Çizgi sorunu

turkkqw

🌱Yeni Üye🌱
Kitap tasarımı yapmaktayım ama yazıları kopyalayınca bazı sayfalarda yazıların arasına çizgi atmakta. Not defterinden yazıları tekrar kopyaladım yine aynı sorun oldu. bir türlü çizgiyi kaybedemedim. Del tuşuyla çizgi siliniyor ama entere basınca çizgi boydan boya tekrar çıkıyor. (Yazının altına verilen alt çizgi değildir.) Görüntüsü ektedir.

Indesign dosya: https://wetransfer.com/downloads/d05a76e28b2ddbc79082b90d84eb3c8c20170110073114/5767ef

Son düzenleme:

Benzer konular

harungundogdu1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kitap tasarımı yapmaktayım ama yazıları kopyalayınca bazı sayfalarda yazıların arasına çizgi atmakta. Not defterinden yazıları tekrar kopyaladım yine aynı sorun oldu. bir türlü çizgiyi kaybedemedim. Del tuşuyla çizgi siliniyor ama entere basınca çizgi boydan boya tekrar çıkıyor. (Yazının altına verilen alt çizgi değildir.) Görüntüsü ektedir.

Garip, Bilemedim şimdi. Sadece o sayfayı bırakıp dosyayı upload etme şansın varsa yap, bir bakalım.

turkkqw

🌱Yeni Üye🌱
Tamam sorunu çözdüm. Fontu farklı bir font yaptım. Tekrardan aynı fonta çevirince düzeldi. :) Ama sorun neden kaynaklanıyor bulamadım.