Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İndesign Text Color

oznurece

🌱Yeni Üye🌱
İndesign da aynı text satırının içinde renklendirme veyahut bold özelliği olmayan bir metinin içinden seçip paragraf style seçeneğinden renk ve kontürü kalın olan style seçme özelliğini yapamıyorum tek tek seçim yapmak da zamanımı alıyor yardımlarınızı rica ediyorum...

jXbD2W.jpg
[/url][/IMG]

Benzer konular

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
İndesign da aynı text satırının içinde renklendirme veyahut bold özelliği olmayan bir metinin içinden seçip paragraf style seçeneğinden renk ve kontürü kalın olan style seçme özelliğini yapamıyorum tek tek seçim yapmak da zamanımı alıyor yardımlarınızı rica ediyorum...

jXbD2W.jpg
[/url][/IMG]

Karakter stil ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Paragraf stil tanımlamaları yapıları gereği içinde bu tip değişikliklere izin vermez bunu aşmanın en pratik yolu renk ve font stili tanımlaması yaptığınız bir karakter stili oluşturmak ve istediğiniz harf/kelime vs bu stili (isterseniz find replace menüsünden) tanıtmak.

oznurece

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler

çok açıklayıcı oldu sorunumu hallettim kolaylık sağlamış oldunuz.. anlamış oldum ki paragraf stili ve karakter stili arasındaki farkı bilmiyormuşum bununla ilgili kendimi geliştirmem gerekiyor sanırım.

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok açıklayıcı oldu sorunumu hallettim kolaylık sağlamış oldunuz.. anlamış oldum ki paragraf stili ve karakter stili arasındaki farkı bilmiyormuşum bununla ilgili kendimi geliştirmem gerekiyor sanırım.
Stil mantığı indesignın temelini oluşturuyor. Kullanıcıya öyle esneklik sağlıyorki anlatılmaz yaşanır. Nexted style, grep styl vb. konularda bilgim el verdiği ölçüde yardımcı olmaya çalışırım. KOlay gelsin