Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba indesing de arka plan rengi verme konusunda bir sornum var.Çalışmada arka plan rengini ayarlıyorum ama jpg olarak kaydettiğimde çalışmanın zemin rengi beyaz oluyor nasıl duzeltebilirim.
Export yaparken çalışmanızın içerisinde secilmiş bir nesne varsa (yazı , resim, çerceve vs) ve acılan pencereden Selection seciliyse dışarı sadece o nesneyi dışarı aktarır.
Sayın lusperus ; vermiş oluduğunuz bilgi kendiniz uygularmısınız; master sayfa yada sadece o sayfa arkaplan rengi uyguladığınızda export uyguladığınızda All seciliyse hersey dışarı aktarır ...
Sayın lusperus ; vermiş oluduğunuz bilgi kendiniz uygularmısınız; master sayfa yada sadece o sayfa arkaplan rengi uyguladığınızda export uyguladığınızda All seciliyse hersey dışarı aktarır ...
Ozur dileyerek nasil backround a renk verebilecegimi sorsam sanirim daha dogru olacak cunku belkide arkaplan icin renk vermis olmuyorum o yuzden beyaz cikiyor jpg hali cok amator bir durum olabilir ama yapamadim Tesekkur ederim yardiminiz icin