Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

indesing de arka plan rengi verme

lusperus

🌱Yeni Üye🌱
merhaba indesing de arka plan rengi verme konusunda bir sornum var.Çalışmada arka plan rengini ayarlıyorum ama jpg olarak kaydettiğimde çalışmanın zemin rengi beyaz oluyor nasıl duzeltebilirim.

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Export yaparken çalışmanızın içerisinde secilmiş bir nesne varsa (yazı , resim, çerceve vs) ve acılan pencereden Selection seciliyse dışarı sadece o nesneyi dışarı aktarır.

lusperus

🌱Yeni Üye🌱
export yaparken all isaretli hersey kaydoluyor sadece arkaplan rengi hariç

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
export yaparken all isaretli hersey kaydoluyor sadece arkaplan rengi hariç

Sayın lusperus ; vermiş oluduğunuz bilgi kendiniz uygularmısınız; master sayfa yada sadece o sayfa arkaplan rengi uyguladığınızda export uyguladığınızda All seciliyse hersey dışarı aktarır ...

lusperus

🌱Yeni Üye🌱
Sayın lusperus ; vermiş oluduğunuz bilgi kendiniz uygularmısınız; master sayfa yada sadece o sayfa arkaplan rengi uyguladığınızda export uyguladığınızda All seciliyse hersey dışarı aktarır ...

Ozur dileyerek nasil backround a renk verebilecegimi sorsam sanirim daha dogru olacak cunku belkide arkaplan icin renk vermis olmuyorum o yuzden beyaz cikiyor jpg hali cok amator bir durum olabilir ama yapamadim
Tesekkur ederim yardiminiz icin

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok basit bir şekilde anlatılmış backrounda renk verme işlemini videosunu cektim İndirin