Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Infiniti kullanan arkadaşların dikkatine

ekografik_45

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar ben 6150 II kullanıyorum hiç bir probrem çıkmadı 4 kafa biliyosunuz ben hatta bazen 4-4 baskı yapıyorum çokta güsel oluyor infinitinin hiç probrem çıkarmayan makinalarından birisi bencealıcı arkadaşlara tavsiye ederim

birolbirinc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burada 2 arkadaşımızda var 8160 serisi güzel makinlardan baskılarıda fena değil küçük iş yapıyorsunaz ve ebat sizin gerekli değilse 8160 serisinden bir makina almanız bence en güzeli ama alırken özel antlaşma yapmanızı tavsiye ederim makinanın yattığı her gün için size belli bir ücret ödeme antlaşması yaparsanız hiç kafanızı ağrıtmazsınız. makinanızın yatmasına satana firma sizden fazla üzülür bu durumlarda.

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
mrb arkadaşlar makineyi alacak arkadaşım öncelikle ne iş yapacağına karar ver sen makineyi ona göre seç.
etiketmi basacan tabelamı afişmi bunlarun tesbitini iyi yap ayda kaç m2 iş yapcan beklentin ne boya maliyetin ne olacak sonrasında nasıl bir işletme maliyetin olacak bunların hepsini göz önünde bulundur . Ama karar vermeden bizim TROYJETİN yeni makinesini bi gör iç mekan kalitesnde baskı yapıyor.

Mehmet Utku DİLER

🌟Usta Tasarımcı🌟
İSRA:
Arkadaşıma bende katılıyorum
bana bu infiniti baskı makinasını verirken 1200 dpı diye vermişlerdi ama alakısı bile yok.
Makina Kötümü Yok Kesinlikle iyi 8160 modelini bahsediyom. Tek Sıkıntı Ufak etiket basımlarında sıkıntı yapıyor çözünürlük zayıf aldoguiçin kaliteli baskı alamıyoruz. Yani ebatlar ufaldığı zaman baskıda Dağıtmaları cok oluyor.
Saygılarımla

tek pass basarsan daha net baskı alırsın buna gore de kafa ayarlarını yapman lazım ama...

musa45

🌱Yeni Üye🌱
kardeşim infiniti diyorsun sayın ozak ahmet beyden 160 lık mak. aldım 1400 dp dedi baskı yapıyordedi oda 300 dp çıktı makina sıfır dedi mak. geldi hurda 6 ay kullanamadın hep sıkıntı hep sıkıntı bende sattım sayın kardeşim başka diyecek bir şey yok.........şimdi yalan söylemeyen ama 3 kuruş fazla olan ve sözünün eri olan bir firmadan makia alacağım

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
Fuarda yeni model baskı makineleri tanıtılıcak onları görmeden bence makine almakta acele etmeyin...

Yeni Xaar modelleri ,
Yeni Seiko modelleri,

alkanlar47

🌱Yeni Üye🌱
SLM BY ÖZAK BEN SİZDEN Bİ MAKİNA ALDIM
geçenlerdede ercan bey servise geldi ayarlarını yapıp gitti
1 ay sonra bi sorun çıktı pc m makinayı tanımıyor
her türlü yöntemi denedim ama
yinede aynı acaba makinanın ana kartından olabilirmi
cwp bekliyorum aciil

samet şencan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben infiniti FY 8160 III pulus 4 kafa 126 xaar kafa kullanıyorum şimdiyekadar hiç bir sorunla karşılaşmaadım çokta memnunum

kemald78

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bizlideriz.com
Arkadaşlar merhaba.Biz Infinitinin 2 modeli arsasında kaldık.hangisi alıcağımızı şaşırdık.Satıcılara kalsa hepsi güzelde.

Birinci makine Infiniti -FY 6150
Bu makine 150 lik.Artık sıfırını bulmak zor ama biz bulduk.4 kafa.400 dpi.
Şimdi bu makine Infiniti makineler arasında en az problem çıkaran makineymiş.performansı yüksek.Bunu doğrumu bizim en çok takıldığımız konu bu.

İkinci makine FY 8160 III xa
Bu makinenin eski modelleri mevcutmuş.Bunlar yeni kasalı haliymiş.Bu makinede 8 kafa var.ve Sanırım 1024 dpı basıyormuş.bunu kullanan arkadaş daha bulamadım.ve satıcılarla gidip bakmadım.iki modelide başkasında buldum.
ve ikisinin arasında fiyat farkı sadece 1000 dolar.

şimdi arkadaşlar hangi makineyi alalım.iş yükümüz fazla yok.ama tabi ilerde olacak.hangi makine daha iyidir.özellike FY 8160 III xa kullanan arkadaş varsa
bu makine nasıldır cevap verirseler çok iyi olur.Tüm baskıcı,grafiker ve teknik servisci arkadaşların cevaplarını bekliyorum.hangisi alalım.

herkeze az solventli bol temiz havalı günler.

kardeş iki makinada bende var ikisinide kullanıyorum hız dersen fy 8160 derim sağlamlık dersen yazmışsın zaten yukarda zaten fy 6150 derim ben