Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ink cafe

Earwen6

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar daha önce paylaşmıştım bu logomu ama herkes okunma sorununu dile getirmişti. şimdi son halini koyuyorum.

inksonhalcopy.jpg

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
"İ" ve "K" harfleri çok sert ve düz kalmış diğer harflere göre, ayrıca; kitap-söyleşi-etliklik yazısının fontu çok kötü ve büyük harfle yazılması bariz bir yanlış..

Onun haricinde logodaki çizgilerin gayet iyi, çok kulanılan bir espri ama gayet yerinde olmuş.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullanılan amblem sanki başka bir vektörden Terace edilmiş gibi.Yok öyle değil de çizim ise hatalar var.Çizgiler yumuşak değil.

Yazıya gelince düşünceniz çok güzel fakat uygulamada sıkıntı mevcut.Biraz daha estetik olsa çok hoş dururdu.

Emeğinize sağlık.

Earwen6

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"İ" ve "K" harfleri çok sert ve düz kalmış diğer harflere göre, ayrıca; kitap-söyleşi-etliklik yazısının fontu çok kötü ve büyük harfle yazılması bariz bir yanlış..

Onun haricinde logodaki çizgilerin gayet iyi, çok kulanılan bir espri ama gayet yerinde olmuş.

daha önce i harfini daha farklı yapmıştım düz değildi ama onun için okunma sorunu var demişlerdi. kitap-söyleşi-etkinlik yazısı için dediğiniz doğru onu düşüneceğim. ve bu benim ilk logo çalışmam elimden geldiğince yapmaya çalıştım

Earwen6

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kullanılan amblem sanki başka bir vektörden Terace edilmiş gibi.Yok öyle değil de çizim ise hatalar var.Çizgiler yumuşak değil.

Yazıya gelince düşünceniz çok güzel fakat uygulamada sıkıntı mevcut.Biraz daha estetik olsa çok hoş dururdu.

Emeğinize sağlık.

kendi çizimim. bilerek yumuşak yapmak istemedim. teşekkürler yorumunuz için dikkate alacağım

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
fincanın üzerindeki kırmızı tüy bana göre biraz daha yumuşak ve küçük olmalı diğer uyarıları arkadaşlar yapmışlar ellerine sağlık

Earwen6

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fincanın üzerindeki kırmızı tüy bana göre biraz daha yumuşak ve küçük olmalı diğer uyarıları arkadaşlar yapmışlar ellerine sağlık

daha mı küçük olmalı tüy? bence oranı normal ordaki espiri sonuçta onun duman gibi gözükmesi. teşekkürler...