Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

inşaat firması için yaptığım logo çalışmam Tuana İnşaat

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tuanainaatlogocp4.jpg

Yorumlarınızı merakla beliyorum :)

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1 ve 2 şık gözüküyor.

2. sinde; ev çizimini TUNA"EV RESİMİ"İNŞAAT' şeklinde yazıların arasına koyarsan şık bir şey çıkacağınız düşünüyorum

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim söylediğinide deneyeceğim

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
1 biraz iyi diğerlerine göre ama
2 emlakçı logosuna benzemiş
3 sucu logosuna benzemiş inşaatla bi alakası yok yani bana göre tabi
4 biraz daha yapıcı olabilirsin diye düşünüyorum mesela İNŞAAT yazısındaki İ harfini bi inşaat çizimi yapabilirsin yazı karakterlerinide onagöre ayarlıyabilirsin çalışmalarında başarılar

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınız için teşekkürler "3 sucu logosuna benzemiş inşaatla bi alakası yok yani bana göre tabi" şöyle açıklayayım tuananın anlamı cennete düşen ilk yağmur damlası oyüzden öyle bişey düşünmüştüm daha müşterime göstermedim bakalım:)

silmarillion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tuana'nın anlamını kaç kişi biliyor ki.Mesela ben bilmiyordum.Öğrendim ve yaptığın logo şimdi bize göre anlaşılır oldu.Fakat ben dışarıdan bakınca su ile ilgili bir şirket düşünürdüm.
2. logo emlakçı logosunu andırır gibi ama gerçekten çok hoşuma gitti.
1. logo ise yazı karakteri dışında güzel ve bence en iyi çalışma diyebilirim içlerinde.

Fakat bende şunu önereceğim.1. logodaki resmi kırmızı yapıp 2. logodaki yazı karakteri ile denersen acaba nasıl olur.Ya da 1. logodaki resmi kırmızı yapmayıpta biraz daha altınvari bir renge dönüştürsen ve 2. logodaki yazı karakterini kullansan?

Çalışmalarında başarılar dilerim.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk çalışmadaki apartman resminin alttaki yayın altında çıkıntıları gözüküyor; burdan bile belli oluyor baskıda daha kötü gözükebilir bir oynama yapmalısın bence

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tuanainaatlogomd7.jpg

Merhaba. Yaptığınız eleştirelerinizi dikkate alıcağım. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim

uguraydogar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu son yaptığın güzel olmuş yalnız logo 4 renk cmyk gibi geldi doğru mu? yani müşteri açısından maliyet artar :)

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim ama logo 4 renk değil sadece kırmızı siyah ve tonları yani tramla 2 renkte baskıya gönderilebilir eğer müşteride beğenirse tabi logoyu :)

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhabalar calismalarina baktimda bence biraz daha degisik bi calisma daha yapmalisin en son yaptigin kirmizi bence hic olmadi direk bi apartman filan bence daha sade bisi bulmalisin tabi bunlar benim dusuncelerim kendim bi insaatci olsam sahsen ole bisi istemem daha yaratici fikirler cikarticagini biliyorum yada en azindan ole sezdim sezgilerimdede yanilmam :) hadi simdiden kolay gelsin hayal gemisi kalkiyor kossss...

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. yaptığın yazı karakteri çok hoşuma gitti şirin duruyo ama hepsi birbirinden güsel ellerine sağlık kolay gelsin

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim hepinize arkadaşlar. Çok uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ama ilk defa bir çalışmamı paylaştım. Böyle güzel oluyomuş yorumlarınızla daha iyi şeyler çıkartabileceğimi düşünüyorum :)

silmarillion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Son yaptığın gerçekten hoş durdu.Tabii müşteri ne der bilemem.Ama O kadar hoş çalışmalar ki her türlü kombinasyon uyacaktır.Müşteri şuraı kes şuraya koy,yazı fontunu şöyle yap gibi fikirler söyleyecektir artık.Çünkü çalışmaların iskeletleri çok güzel.Çalışmalarınızdan bir kaç kombinasyon çıkacaktır.Ve bu sizi hiç uğraştırmadan müşterinin gözünde doğru olan logoyu oluşturmanızı sağlayacaktır.

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında müşterim logoyu tamamen bizim ajansımıza bıraktı pek karışıcağını sanmıyorum oyüzden de ben burada eleştirilmesini ve bana güvenen müşterime gerçekten iyi bir logo sunmayı hedefledim teşekkür ederim o yüzden yorunlarınız için:)

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
eğer tuanın anlamı doğrltusunda birşeyler yapmayı düşünüyorsan bina ile su damlası olayını bütünleştirebilirsin.
son yolladığın hoş fakat daire çiziminde kesit bıraktığın bölümü düz geç. yani eğri gibi kesmişsin. anlatabildim mi bilmiyorum :)
birde dropshadow kullanma bence ;)
ellerine sağlık.

mükü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tuanainaatlogorx6.jpg

Bakalım bunlara ne diyeceksiniz :)

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
evet anlatabilmişim sanırım demek istediklerimi:)
bence 2side hoş olmuş.
ama bilgi yazıları eksik sanırım;) (inşaat, dekorasyon, Ltd...)
ellerinize sağlık.

Son düzenleme: