Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnsan Hakları İhlali (Afiş)

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorum ve cevap yazmıştım ama ne olduysa anlamadım silindimi kaldırıldımı :S Sarı yapmakta fikirle ilgili bi amaç yoktu sadece sarıda daha iyi durdu gibi geldi bana.Diger renklerde bogdu ve uymadı gibi geldi. Beyazlıkları yapmamın nedeni insanı daha belirgin yapıyordu.Diger türlü pek belirgin degildi.

Afişte sen fon rengini neden sarı yaptığını, insanın içindeki o beyazlığı açıklayamıyosan (daha güzel duruyodu belirginleştirmek için vs bunlar amacı olan açıklamalar değil) doğru bir tasarım yapmış olmazsın... güzel duruyo diye yaptım demek heleki görsel sanatla uğraşan insanların en son yapıca hatalardan biri :) renkleri araştırmanı tavsiye ederim renklerin insanlar üzerindeki etkilerini emin ol ozaman sarı renkten vazgeçiceksin ve daha doğru bir tasarım yapıcaksın

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Ya tabiki renkleri araştırıyorum uygun renk kullanıyorum basılı işlerde:D Ama bunda renkle ilgili sadece daha uygun geldi fikirle ilgili bi baglantı kurmak istemedim.Bu renkte öndeki görseller açısından diger renklere göre daha iyi kontrast sagladı diye düşünüyorum.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
walla çok güzel olmuş sadece atak üzerinde yazıları bitişik olmasın boşluk olursa harika sonuç olur ellerine sağlık yarışmanız için iyi başarılar

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ya tabiki renkleri araştırıyorum uygun renk kullanıyorum basılı işlerde:D Ama bunda renkle ilgili sadece daha uygun geldi fikirle ilgili bi baglantı kurmak istemedim.Bu renkte öndeki görseller açısından diger renklere göre daha iyi kontrast sagladı diye düşünüyorum.

beyaz zeminde siyah yazı sarıya nazaran daha etkili olur :D:D:D::D:D:D

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışma basit olursa basit olur..bir noktada öyle bir görsel kullanırsınki siyah ve beyazdan başka renk onu okadar doğru göstermez....bence emin ol art niyetli hiç bişeyim yok sarı kötü durmuşş....

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Biliyorum art niyetli olmadıgını.Amam gerçekten bu çalışmada beyaz zemin biraz basit olurdu:D Dedigin gibi bazı tasarımlarda siyah ve beyaz mükemmel durabilir ama bence bunda durmazdı.Siyah beyaz bir caz konseri veya festival afişi vardı şu an onu hatırladım gerçekten süperdi.Bulursam örnek koyarım :)

nazenazen

🌱Yeni Üye🌱
bende beğendim kesinlikle başarılı barış:)

Kazak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ayakkabıyı kaldırıp herhangi birşey, mesela çekiç koysak durum değişmeyecek gibi geldi. bu da bence pek başarılı olmadığını gösterir. yani "haa aaa hmmm" dedirttirmiyor. sadece ezilen birisi yada birileri var. eee onu zaten biliyoruz, birileri eziliyor evet.

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence sarıyı kullanma diğer arkadaşlara katılıyorum, sarı nötr bir renk. karikatürize bir ayakkabı yerine bir postal kullanmalısın. karikatürize yapmak istiyorsan alttaki insan figürüde öyle olmalı ama o zamanda tipolojiyi değiştirmen gerekir. ayakkabıyı postala çevirip, zemini beyaz yaptığında hem tam bir kontrast yakalarsın hemde siyah ve beyazı (iyi ve kötüyü) sembolize etmiş olursun. iyi çalışmalar.

seluvenin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
t.me
tipografi olarak beğendim ama sanki arka fonda (renk) sorunu var gibime geldi. biraz dha açık renk kullanılabilirdi sanki. yinede paylaşım için ellerine sağlık.