neo32 ne yüklesen siliniyor ya alamıyoruz çalışmaları :worried:
gerçekten üzüldüm..mevzuyu bilmiyorsun demek ki defalarca bu konuda yaşadığım mağduriyeti anlatmıştım. Senin de bilmende fayda var. Ben buna rağmen bütün linkleri yenilemekle uğraşıyorum.
Açtığım konularda bulunan hotfile linkleri hiçbirşekilde çalışmıyor. Çünkü. hotfile amerikada film şirketlerinin haklarını savunan bir derneğin açtığı davayı kaybetti ve Bütün üyelerinin hesaplarını silmek zorunda kaldı. Ben de dahil..
Şimdi gelelim açtığım konularla ilgili duruma.. Farkındaysan bu konunun paylaşılma tarihi yeni değil. Eski bir paylaşım ve benim bütün paylaşımlarımın linkleri çalışmıyor diye bir şey yok. Paylaşım bölümlerine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Gelelim hotfile linke sahip konulara.. Senin gibi dosyayı indirmek isteyip de indiremeyen arkadaşlarımız bu konuların altına link çalışmıyor, yeniler misiniz gibi mesaj yazdığında eğer bu dosyalar bende mevcut ise yeni linkleri admin arkadaşlarımıza gönderiyorum. onlarda en kısa sürede hotfile linkini silip yeni linkleri ekliyorlar..Kırık linkler bildirildiği zaman kısa zamanda yeniliyoruz. Sanırım konu açıklığa kavuşmuştur.