Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnsört baskısını neden cmyk istiyorlar

hayat712010

🌱Yeni Üye🌱
İnsört baskısını neden cmyk istiyorlar rgb de çalıştığım zaman net cmyk olunca bozuluyo

bide çalışmayı direk cmyk dan mı çalışmak daha iyi yoksa rgb den dönüştürmek mi :angel:

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
cmyk çalışmak daha iyi olur. rgb parlak oldugu için, baskı cmyk oldugunda biraz daha mat renkler cıkıyor...

troyali

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence de en iyisi cmyk çalışmak böyle baskıya girince sorunda kalmaz yaptığınız çalışma sorunsuz çıkar

hayat712010

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim ama sadece 6 sayfam kaldı cmyk dönüştürmem gerekecek

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
hemen çevir bir bak, sonuç istediğin gibi mi ?

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben de konu başlığındaki 'Merak' kelimesinin sonundaki iki 'K' harfini nasıl okuyabildiğinizi merak ettim. Sesli olarak okumayı bir dener misiniz? Eğer başarabilirseniz, nasıl yaptığınızı da bizimle paylaşın lütfen. :)

Konu başlığınız, açtığınız konuyla ilgili fikir/bilgi vermediği için hem kural, hem de mantık dışı..

Üstelik, her şeyi büyük harfle yazmışsınız. Bu da bağırmak anlamına geldiğinden, ayıplanacak bir şey..

Tüm bunlara rağmen, aramıza yeni katılmışsınız.. Hoşgelmişsiniz. :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Kurallara Aykırı Başlık:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

Büyük harf kullanımı:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, mesajın tamamı bold, renkli, italik ve tamamı büyük harf ile yazmak, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır!

Lütfen aynı hataları ve benzerlerini yapmamak için forum kurallarını tekrar okuyunuz.

Forum kurallarını üye olurken okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onay kutucuğunu işaretleyerek girdiğinizi hatırlattıktan sonra bu gibi soru/sorunlarınızın cevaplarının forum kurallarında mevcut olduğunu bilmenizi isterim.

Forum kurallarını okumak için https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html?p=84#post84 bağlantısını ziyaret ediniz.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
Adminlerimiz o kadar hızlı ki; ben mesaj yazarken, konu uygun hale getirilmiş. Silinip atılmamış..

(Bkz. Her üyeye saygı/değer.. Her üye saygıdeğer) :)

vaaaay.... bak bunu da yeni farkettim... gerçekten adminler çok hızlı :)

hayat712010

🌱Yeni Üye🌱
büyük harfin bağırmak anlamına geldiğinide burda öğrendim
iyi bişey

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
daha ögreneceğin çok şey var desene :)