Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnternet hizmetleri firması logosu

GökhanGünkızılı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım biraz fazla gerçek üzeri oluş yani explorer simgesinin yanına iki tane wirelles çizgisi koyup biyerden çevirsen bile bişey ifade eder önemli olan logodan senin çıkarttığın anlam değil karşı tarafın ilk bakışta anladığı değilmidir. Ama sennki logo sınıfını birıazcık aşmış gibi

+ o kadar anlam yüklemeye çalışmısın ki (ya da ben öyle zannediyorum) karmakarışık bir şey çıkmış ortaya,halay çekiyor desem değil,ip atlıyor desem değil...;)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
+ o kadar anlam yüklemeye çalışmısın ki (ya da ben öyle zannediyorum) karmakarışık bir şey çıkmış ortaya,halay çekiyor desem değil,ip atlıyor desem değil...;)

Okadar çok anlam mı? :)

Fİrma İnternet hizmetleri veriyor ve bu işin büyük bir kısmını İnternet üzerinden yani sanal dünyadan yapıyor...Firmayı sembolize edecek şeyin bir insanı andırması ve böylelikle sanaldan kaynaklanan güvensizliği aşmayı planlamıştım.Gördüğün üzere yarım dairelerde hizmeti simgeliyor. Tşkler

Kalınlaştırdığım yerleri dikkatli okumanızı öneriyorum...Anlam bulanıklığı yaratacak bişey yok... sade bir anlamı var.
Ek olarak Halay çekiyor gibi görünmesi , hadi onu geçtim...(ayak duruş pozisyonundan kaynaklı folklorik bir hareket seziliyor...Sadece seziliyor,net değil)...Haklısınız...
Allah aşkına ip atlayan mantığı nedir? anlamadım gitti...İlginç bir hayal gücünüz var...

İlgi gösterip yorum yapan herkese teşekkürler...
Saygılar...

GökhanGünkızılı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Okadar çok anlam mı? :)

Kalınlaştırdığım yerleri dikkatli okumanızı öneriyorum...Anlam bulanıklığı yaratacak bişey yok... sade bir anlamı var.
Ek olarak Halay çekiyor gibi görünmesi , hadi onu geçtim...(ayak duruş pozisyonundan kaynaklı folklorik bir hareket seziliyor...Sadece seziliyor,net değil)...Haklısınız...
Allah aşkına ip atlayan mantığı nedir? anlamadım gitti...İlginç bir hayal gücünüz var...

İlgi gösterip yorum yapan herkese teşekkürler...
Saygılar...

Yeniden merhaba.Yapılan işin ne anlatmak istediğinden ziyade baktığım zaman ne gördüğümü söyledim sadece.Siz bunu ister hayal gücü ister bakış aşısı olarak adlandırın ama ben bu çalışmaya baktığımda "ip atlayan bir insan" beliriyor gözümün önünde.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Maksadım negatif değil yanlış anlamayın.

mine90

🌱Yeni Üye🌱
çok anlamsız bence sadece d harfıyle hıcbısey ıfade edılemez dıye dusunuorum daha farklı olabılırdı ama yınede elıne koluna saglık

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Yeniden merhaba.Yapılan işin ne anlatmak istediğinden ziyade baktığım zaman ne gördüğümü söyledim sadece.Siz bunu ister hayal gücü ister bakış aşısı olarak adlandırın ama ben bu çalışmaya baktığımda "ip atlayan bir insan" beliriyor gözümün önünde.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Maksadım negatif değil yanlış anlamayın.

Yok yanlış anlamadım...Yorumunuz için teşekkürler....

çok anlamsız bence sadece d harfıyle hıcbısey ıfade edılemez dıye dusunuorum daha farklı olabılırdı ama yınede elıne koluna saglık

Birde sesli harfleri düzgün kullansaydınız...bu garip harflerle yazdıklarınız hiçbir anlam taşımıyor...
Sadece D harfi yok...-D-0-L-U harfleri mevcut...
Yorumunuz için teşekkürler..Tabiki daha farklı olabilirdi...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Öncelikle emeğine sağlık arkadaşım. Çalışmaya gelince gölgede bir sıkıntı var sanki ya da bana öyle geliyor? Yorumların birazını inceledimde çok lakayit cevaplar gördüm bu şahsen beni üzdü. Yapılan çalışma, emek hiçbir zaman küçümsenmemeli. Buradaki amaç yapılan işleri güzele ve doğruya sevketmekse bunu doğru ve güzel biçimde sergilemek gerekli. Saygılar.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle emeğine sağlık arkadaşım. Çalışmaya gelince gölgede bir sıkıntı var sanki ya da bana öyle geliyor? Yorumların birazını inceledimde çok lakayit cevaplar gördüm bu şahsen beni üzdü. Yapılan çalışma, emek hiçbir zaman küçümsenmemeli. Buradaki amaç yapılan işleri güzele ve doğruya sevketmekse bunu doğru ve güzel biçimde sergilemek gerekli. Saygılar.

Bende öncelikle teşekkür etmek istiyorum...
Gölgede bir sıkıntı olduğu doğru...Uyarınızı dikkate alacam...
Başka bir kkonuda daha teşekkür etmek istiyorum...Buda usluba diikat çekmeniz...
Fazlada bişey söylemek istemiyorum...Bazı insanlar böyle uslubları normal görüyor malesef..Bu sadece benim çalışmam için geçerli değil...
Birçok konuda görüyorumki;
-Çok saçma
-Gereksiz ve alakasız
-Bu ne şimdi
-Ben bişey görmüyorum
Gibi ,karşı karafı rahatsız edici cümleler kuruluyor...
Tatlı dille konuşmayı unutmuşuz...Hatta konuşmayı unutmuşuz :)
Arkadaşım olmamış...Biraz daha çalışmalısın...Bunlar şahsi fikirlerim....
Bu tip cümlelerden yoksunuz...Nekadar yapıcılar oysa...
İtici cümlelerle yapılan yorumlarda ben bişey kaybetmem...
Kaybeden karşı taraftır...Zira kaideye alınmazlar..Her nekadar haklı olsalarda bile kurdukları cümle yapısı onları tamamen haksız duruma düşürür...

Saygılar...

Son düzenleme: