vayy bee kaçgündür girmiyodum bi giriym bakiym nolmuş dedim...logo hakikaten olmamış insanda bi göz nizam olur ya uydurmak için yan filan çevirmişler bide o alışveriş sepetimi poşetmi çantamı neyse artık öle yan olmaz ki o ya öle dururmu o yazıkk haksız yerede elediler.. hee şunu da söliym de içimde kalmasın beni eledeklerinde (10 nolu logonun sahibiyim) kendileri beni aradılar telefonla
böle olsun istemezdik dediler biz sizin hile yaptığınızı tespit edemedik zaten dediler
mecbur kaldık filan gibisinden bişeyler söylediler sora biz sizin logonuzu baştan beri beğenmiştik biz sizin logonuzu telif karşılığı almak istioruz dediler ne istersiniz telif için dediler ..
bende dedim çok saçma bişekilde elediniz beni dedim haksız yere ödülü de alamadım dedim normal yollardanda 1. gidiyodum ben zaten dedim ozman ipad verin veriyim logoyu dedim
peki dediler siyah beyazını gönderin logonun biz kurula sunup sora size olumlu olumsuz dönücez dediler ne arayaan vaaaarr ne soran
he bide yanlız dediler bundan sonra rica etsek artık foruma yazmazsanız dediler çok seviniriz..
bende peki olur tmm dedim... şimdi ben sadece şunu söyliyim böle izmirin köklü firmalarından biriymiş filan ya bunlar eğer benim en ufak bi hakkım varsa bu olayda ki ben olduğunu düşünüyorum ben hakkımı helal etmicem bunuda böle bilsinler... ayrıca siteleride bi garip bunların biyerde rastladım diyorum bişey tanıdık geliyo bu sitede diyorum
template midir nedir bunu kullanmışlar dogabisiklet.com madem bunu kontrol edemiyosun ozman hak hakuk yemeyin bari ya iptal etseydin yarışmayı yada engeleyebiliyosan engelleseydin yada eleyemezsin böle bişey olurmu ya hiç bişey yapmadığım halde elendim gittim...ayrıca adam ben hile yaptım diye söledi elememişler bile o arkadaşı ... neyse kazanan arkadaş güle güle kullansın hayrını görsün ipadinin nediyim artık .. yazıkk...