Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iPhone Artık Türkçe! | Broşür Çalışması

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Yarım kalmış bir çalışmamdı,yayınlamıştım şimdi tamamladım ve sizlerin yorumlarına bırakıyorum :)

iphone1.jpg

Benzer konular

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
emeğinize sağlık hos gözüküyor oldum olası tırnaklı karakterleri sevmiyorum :)

Sadgraf

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eline saglık canım gayet iyi ilerliyorsun maşallah,dediklerimi de düzenlersen daha harika olacak :)

Dilxun

🌱Yeni Üye🌱
Tasarım olarak çok hoş görünüyor yani ürünün bulunduğu bölüm çok hoş ama sanırım yazılarda bi sorun var yani o turkcell yazısını logosuyla kullansan yanı siyahı üzerine maviyi kullanacaksan beyaz bi arkaplan secsen iyi olacağı kanısındayım bişey daha dikkatimi çekti iPhone Artık Türkçe demişsin ama menüler hala ingilizce photoshop'u iyi kullandığın belli keşke menüleride türkçeye çevirseydin dört dörtlük bir çalışma olacaktı
ellerine sağlık!...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bitmemiş haline yapılan yorumlarını hatırlıyorumda geliştirme yoluna gitmemişsiniz. Bu yüzden zaman ayırıp yorum yapmak ne kadar mantıklı olur bilemem?

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Bitmemiş haline yapılan yorumlarını hatırlıyorumda geliştirme yoluna gitmemişsiniz. Bu yüzden zaman ayırıp yorum yapmak ne kadar mantıklı olur bilemem?

Öncelikle Yoruma cevap kısmını geciktiğimden dolayı özür dilerim İrem,Şöyle bir açıklama yapmak istiyorum eski haline yaptığınız yorumların %80'nini hatırlıyorum,tüm arkadaşlarımız gerektiği şekilde belirtilen noktaları düzeltilmesi yolunda bilgiler verdi,tecrübelerini sundu.
Peki düzeltmeler neden yapılmadı ?
Evet dediğin gibi düzeltmeler yapılmadı,ama yapılacak Kurumsallığı temsil eden İphone logosundaki şişkinliği kaldırıcam,
Evet size sunuyorum dedim bunun tek sebebi bitmiş bir çalışma hakkındaki telaşlıca yapılan yorumların arkasından gelen doğrular bunlar benim için çok önemli inşallah yanlış anlaşılmamışımdır Teşekkür ediyorum Yorumların için :)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet font kesinlikle değişmeli. Ayrıca Türkiye'de yazısından sonra ! gelmeli. sol alttaki düşünce çok güzel ancak ustaca değil amatörce olmuş, yamukluk var. Yazılarda gri kullanmışsınız ama hem siyaha yakın bir renk hem de bold değil baskıda sorun yaratabilir.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle Yoruma cevap kısmını geciktiğimden dolayı özür dilerim İrem,Şöyle bir açıklama yapmak istiyorum eski haline yaptığınız yorumların %80'nini hatırlıyorum,tüm arkadaşlarımız gerektiği şekilde belirtilen noktaları düzeltilmesi yolunda bilgiler verdi,tecrübelerini sundu.
Peki düzeltmeler neden yapılmadı ?
Evet dediğin gibi düzeltmeler yapılmadı,ama yapılacak Kurumsallığı temsil eden İphone logosundaki şişkinliği kaldırıcam,
Evet size sunuyorum dedim bunun tek sebebi bitmiş bir çalışma hakkındaki telaşlıca yapılan yorumların arkasından gelen doğrular bunlar benim için çok önemli inşallah yanlış anlaşılmamışımdır Teşekkür ediyorum Yorumların için :)

siz tatmin oluyorsanız sorun yoktur.

Yalnız önemli kısım iphonun Türkçe olması anladığım kadarıyla peki iphone görselinde ki menüler neden ingilizce? Bizmi bu ürünü Türkçeleştiriyoruz?

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Evet font kesinlikle değişmeli. Ayrıca Türkiye'de yazısından sonra ! gelmeli. sol alttaki düşünce çok güzel ancak ustaca değil amatörce olmuş, yamukluk var. Yazılarda gri kullanmışsınız ama hem siyaha yakın bir renk hem de bold değil baskıda sorun yaratabilir.

Teşekkürler.dediklerinizi Dikkate alacagım:)

ben beğendim güzel olmuş eline sağlık kardeşim

Teşekkürler mehmet beğenmene sevindim:)

siz tatmin oluyorsanız sorun yoktur.

Yalnız önemli kısım iphonun Türkçe olması anladığım kadarıyla peki iphone görselinde ki menüler neden ingilizce? Bizmi bu ürünü Türkçeleştiriyoruz?

Evet irem orada yanlışlık söz konusu diğer arkadaslardanda uyaran oldu :) birbirinle bağdaşmaya bir durum söz konusu o konuda haklısın.Tekrardan düzenleme yoluna giricem :)

Not : Flood Yaptığım İçin Özür :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

neris07

🌱Yeni Üye🌱
ellerine saglık cok guzel olmus ama benım cözemediğim bir eksiklik war tam olarak algılayamıyorum inan emegine saglık yine de... her güzelin bir kusuru olur demi;)