Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

iPhone | Broşür Çalışmam

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Eksiklerim mevcuttur Yanlızca Görsel'in Görünüşü İle İlgili Yorum Yapılırsa Ve Eksik Kalan,Hatalar var ise lütfen Yorumlarınızla Yönlendiriniz.Teşekkür ederim

iphone1copy.jpg

Benzer konular

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzele benziyo suanlık bir sıkıntısı yoık gibi

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Iphonedan çıkan baloncukların ilki üzerinde 2.si sanki arkasında kalmış gibi orda bir düzensizliğiniz mevcut. Alt kısımda ise büyüteş mantığındaki baloncuğunuzun one harflerinde de sorun var. Onun dışında ben başarılı buldum emeğinize sağlık

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Iphonedan çıkan baloncukların ilki üzerinde 2.si sanki arkasında kalmış gibi orda bir düzensizliğiniz mevcut. Alt kısımda ise büyüteş mantığındaki baloncuğunuzun one harflerinde de sorun var. Onun dışında ben başarılı buldum emeğinize sağlık

Teşekkür ediyorum dikkate alacagım :) ikinci taraftaki balon iphone'nin köşe kızmındaki açık renk bölüme gelmiş aslında üst tarafta ama dedıgınız gıbı gözükmekte daha dogrusu gözükmemekte.biraz daha belırgın hale getırmem lazım.Değerli yorumunuz için teşekkürlerimi sunuyorum:)

Son düzenleme:

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
en alttaki iphone yazısının ustundekı baloncugu kesınlıkle kaldırmalısın .. o bir nevi logotye ve sen reklamın en sonundaki hem logotype hemde marka gorevini goren bir seyi baloncukla susleyerek birde okunurlugunuzu bozmuşsun.. hadi kaldı diyelim xD yansımasının ustune yazının sonundaki gibi denk gelmicektır bu durumda yansımadaki harfler yazının kednisinin bozuldugu kadar bozulmaz.. ama hıc gerek yok hıc kaldır bence onu.. onun dısında guzel ama neden hiç tipografi yok.. slogan bile yok..

Son düzenleme:

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
en alttaki iphone yazısının ustundekı baloncugu kesınlıkle kaldırmalısın .. o bir nevi logotye ve sen reklamın en sonundaki hem logotype hemde marka gorevini goren bir seyi baloncukla susleyerek birde okunurlugunuzu bozmuşsun.. hadi kaldı diyelim xD yansımasının ustune yazının sonundaki gibi denk gelmicektır bu durumda yansımadaki harfler yazının kednisinin bozuldugu kadar bozulmaz.. ama hıc gerek yok hıc kaldır bence onu.. onun dısında guzel ama neden hiç tipografi yok.. slogan bile yok..

:D dilara bana bunu bilerek yapıyosun dimi :D D öv Döv Döv nereye kadar ya :( ınsan ugrasmıs emegıne saglık der (ben sana diyorum ) :D

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış tekrarlamaya gerek yok sade ve şık olmuş emeğinize sağlık yalnız Iphone görselinde neden hem bekleme modu hemde menü görseli koydunuz..
rahatsızlık duydum ben açıkçası...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış tekrarlamaya gerek yok sade ve şık olmuş emeğinize sağlık yalnız Iphone görselinde neden hem bekleme modu hemde menü görseli koydunuz..
rahatsızlık duydum ben açıkçası...

Çok güzel bir tespit ekran koruyucuyada mevcuttu kaldırmayı unutmuşum farkındaydım ama düzeltme butonu kalkmıştı :( bu yuzden boyle kaldı ama bakıs acınız çok iyi tesekkur edıyorum yarumlarınız ıcın Saygılarımla

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
güzele benziyo suanlık bir sıkıntısı yoık gibi

Durdukça sıkıntı yaratırmı diyorsun?
--------------------------------------------
Çalışmadaki İph "one" şeklinde ayırman hoş olmamış tüm estetiği kaçmış bence.. ayrıca zaten bu tür markalarda marka ayrılmaz..

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Durdukça sıkıntı yaratırmı diyorsun?
--------------------------------------------
Çalışmadaki İph "one" şeklinde ayırman hoş olmamış tüm estetiği kaçmış bence.. ayrıca zaten bu tür markalarda marka ayrılmaz..

evet o bölümle ilgili eleştiriler aldım marka adı bozulmaz şeklinde düzenlemeler yapacagım degerlı yorumun ıcın tesekkur edıyorum Saygılarımla...

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
yukarıdaki yorumu bidaha okumaya ne dersin?

Onu gördüm Dilara ama sanada bahsettiğim gibi o anda acımasızca eleştirdin ya o yüzden ben tekrardan düşüncelerını duymak istedim ,ama yok yok sen sımdı dahada kızarsın o kafi benım için :D teşekkür ediyorum degerlı yorumların için tekradan Saygılarımı sunuyorum Çalışmalarını sabırsızlıkla beklıyorum ;)