Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel bir çalışma eline sağlık.... "alttaki müsteri servisimiz vardır" yazısı gözü yormayacak şekilde dahada bir ön plana çıkarılsa daha iyi olur diye düşünüyorum...
güzel bir çalışma eline sağlık.... "alttaki müsteri servisimiz vardır" yazısı gözü yormayacak şekilde dahada bir ön plana çıkarılsa daha iyi olur diye düşünüyorum...
Güzel bir çalışma olmuş şöyle bir ekleme yapabilrim sol taraftaki resim biraz daha ürünleri ön plana çıkarır şekilde kadrajlansa nasıl olur veya şimdi aklıma geldi benzer bir resim kullanmışsın tasarımda mesela baba anne ve çocuk karşımızda baba alışveriş arabasını sürüyor anne ve çocuk yanında sağda veya solda reyonlar böyle bir resim nasıl olurdu acaba )