Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İş arıyorum(Grafiker)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

g_sevda

🌱Yeni Üye🌱
1 yıl bir matbaada 4 yıl da bir çanta şirketinde görev yaptım. İyi derecede Corel Draw biliyorum. Photoshop kursuna gittim. Tasarımdan baskıya kadar bütün aşamalarda deneyimliyim. Yüksekokul mezunuyum. İstanbul Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Avrupa yakasında iş arıyorum.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Öneri Siteler:
|

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

g_sevda

🌱Yeni Üye🌱
Çantaların üzerine lisanslı karakterleri baskı olarak çalışıp film çalışmasını da yapıyordum.

Çantaların üzerine lisanslı karakterleri baskı olarak çalışıp film çalışmasını da yapıyordum.

Ayrıca firmanın kartvizit ve katalog çalışmalarını yaptım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

emre reklam

🌱Yeni Üye🌱
Mrb yeni açacagımız dijital baskı merkezine grafiker ihtiyacımız var ilgilenmek isterseniz 0532 203 65 49 numaradan irtibata gecermisiniz

TEKİNKILIÇ

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba şişlide matbaa ve dijital bir arada olan dükkanımız için düşünüyoruz . Cv nizi gönderirseniz bir görüşelim.

gelincik79

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba eleman arıyorum 0212 514 93 79 numaralı telefondan irtibata geçiniz benimle
fatma ÇOLAKOĞLU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...