Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam ben istanbuldayım bazen işlerimin sebebiyle çizim işlerini yetiştiremiyorum reklam tabela dekor işleri yapıyorum taranmış logo vektörele çevirme işleri, logo tasarımı, tabela tasarımı mağaza çizimleri desen çalışmaları fuar stand çizimlerinde dışardan yardımcı olabilecek kişiler arıyorum , çalışma şekli tamamen online olur ödemede hesaba havale yaparım .. *********
Matbaamız bünyesinde tasarımı yapılacak kitap, brosur, flayer v.b. işlerin Word-Exel-Photoshop-Freehand-Illustrator-InDesing-Corel programlarında çalışılıp hazır hale getirilmesinde görev alacak hızlı, pratik çalışma arkadaşı arıyoruz Fsf PrintHouse Hamza Akyuz *********
pervin hanım selamlar. harbıyedekı ajansımızda bizimle aynı takımda oynamak isterseniz. ********* iletişim bilgilerinizi gonderirseniz seviniriz. iyi çalışmalar...
kendıne guvenen enaz 1-2 sene ajans veya matbaa deneyimine sahip, Photoshop, illustrator, freehand vb. programları aktif olarak kullanabilen, Kurumsal kimlik uygulamalarına hakim, Görsel ve estetik algısı gelişmiş, Tasarım yönü güçlü BAYAN GRAFIKER ARIYORUZ. *********
İstanbul - Anadolu yakasında Seri ilanlar - matbaa ve reklam hizmeti veren iş yerimize corel ağırlık ve photoshop bilen stajer yada işe ihtiyacı olan arkadaşlar aranıyor. irtibat için mesaj bırakınız.