Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İş Arıyorum

sinan_okcu

🌱Yeni Üye🌱
Ben Grafikerliğe bir eğlence olarak bakarken birileri tavsiyesiyle bi kursa gittim
Photoshop cd2 , Freehand 11 , Coreldraw 12 , Quarkxpress bu 4 programı öğrendim ama önce stajerlik yapmak istiyorum yani anlicanız bu programları bilmek yetmiyor ( benım gibiler için ) biraz deneyim lazım tabiri caizse pişmek gerek bildiklerimizi unutmamk için. Özellikle takım işini severim 3 4 6 gibi gruplarla çalışmak hem benim gelişmem açısından hemde yapılan projenin bi kaç kişi tarafından eleştirilerek yapılması daha iyi olur benım kuralım bu Yaptığım işlerde Kesinlikle bi eleştiri beklerim çünkü hatasız kul olmazz ...

xxs

🌱Yeni Üye🌱
merhaba.. ben aydında oturuyorum.. bu işe girmek istiyorum ve eleman arıyorum. ilgilenirseniz bana yazın,

Moderatör tarafında düzenlendi:

sinan_okcu

🌱Yeni Üye🌱
bu ara da belirtmeyi unutmuşum Ben İstanbul yaşıyorum aydın nasıl olcak :D

sinan_okcu

🌱Yeni Üye🌱
Acele Acil İs

Ben Grafikerliğe bir eğlence olarak bakarken birileri tavsiyesiyle bi kursa gittim
Photoshop cd2 , Freehand 11 , Coreldraw 12 , Quarkxpress bu 4 programı öğrendim ama önce stajerlik yapmak istiyorum yani anlicanız bu programları bilmek yetmiyor ( benım gibiler için ) biraz deneyim lazım tabiri caizse pişmek gerek bildiklerimizi unutmamk için. Özellikle takım işini severim 3 4 6 gibi gruplarla çalışmak hem benim gelişmem açısından hemde yapılan projenin bi kaç kişi tarafından eleştirilerek yapılması daha iyi olur benım kuralım bu Yaptığım işlerde Kesinlikle bi eleştiri beklerim çünkü hatasız kul olmazz ... İstanbul'da yaşıyorummm
19 yaşındayım...

sinan_okcu

🌱Yeni Üye🌱
İş İş İş

Photoshop cd2 , Freehand 11 , Coreldraw 12 , Quarkxpress bu 4 programı öğrendim ama önce stajerlik yapmak istiyorum yani anlicanız bu programları bilmek yetmiyor ( benım gibiler için ) biraz deneyim lazım tabiri caizse pişmek gerek bildiklerimizi unutmamk için. Özellikle takım işini severim 3 4 6 gibi gruplarla çalışmak hem benim gelişmem açısından hemde yapılan projenin bi kaç kişi tarafından eleştirilerek yapılması daha iyi olur benım kuralım bu Yaptığım işlerde Kesinlikle bi eleştiri beklerim çünkü hatasız kul olmazz ... İstanbul'da yaşıyorummm
19 yaşındayım...

sinan_okcu

🌱Yeni Üye🌱
Stajerim ve İş arıyorum

Kurs ve 3 aylık iş tecrüben war corelde çizim ve barkod yapıyordum ama gereken diğer programlarıda biliyorum su an dreamweaver ve flash cs3 programlarını öğreniyorum web alanında da stajerlik yapabilirim. Acil bi işe ihtiyacım var

Sinan OKCU

İSTANBUL