Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İş konusu hakkında

sergen42

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu aralar hep konu açıp birşeyler soruyorum ama kusuruma bakmayın.Bu aralar kafam acayip karışık üniversite stresi..
Bu grafikerlik ek iş olarakta yapılabilir mi?
Bir de evde yapıyolarmış bu işi bazıları haftada 1 gün işe gidiyormuş geri hep evde doğru mu ?
En çok hangi programları bilmemiz gerekiyor?
Bu grafikerliğin el çizimi kursları ne kadar civarı istanbul da ve kaç ay gidiliyor?

eglenjelib10

🌱Yeni Üye🌱
ek iş konusunda bişey diyemiycem . adobenin çoğu programı ve corele hakm olmak lazım
çizim kurslarına okul dönemind ebaşlayıp 1 sene boyunca gitmiştim ben össden sonra her gün oluyodu bazılarına yeterli ama bazıları çok eksik kaldı yani 1 sene gidenden bazen 2 ay giden daha iyi yerlere gelebiliyor kendini geliştirime meselesi

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben bu aralar hep konu açıp birşeyler soruyorum ama kusuruma bakmayın.Bu aralar kafam acayip karışık üniversite stresi..
Bu grafikerlik ek iş olarakta yapılabilir mi?
Bir de evde yapıyolarmış bu işi bazıları haftada 1 gün işe gidiyormuş geri hep evde doğru mu ?
En çok hangi programları bilmemiz gerekiyor?
Bu grafikerliğin el çizimi kursları ne kadar civarı istanbul da ve kaç ay gidiliyor?

Grafikerlik eğer işin uzmanıysanız ek iş oalrak elbette yapılır. Esnaflığın yanında mühendislik yapmak gibi bir şey olur.

Üniversiteye gitmek yada çok iyi bir tasarımcı yanında uzun yıllar çalışmak dışında düzgün bir öğrenme yolu yoktur.

İyi bir grafiker olup çevre yaptığınızda elbet free olarak evden çalışabilirsiniz. Ama bu acemiler için geçerli değil.

Kolay gelsin.
Not: Programlar en son ilgileneceğiniz şey olsun öğrenceğiniz şey tasarım, tipografi. matbaa baskı bilgisi işin terminolojisi