Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İş Konusunda Bilgi

qurbaa

🌱Yeni Üye🌱
merhaba 20 yaşındayım bir reklam ajansında çalışıyorum işe giriş sebebim grafikerlik idi fakat ofis işlerini koşturuyorum ps bilgim yüksek illistrator de biliyorum indesing öğrenme aşamasındayım.. her neyse ofis işlerini koşdurtuyorlar bana temizlik olsun çay vermek olsun aklınıza ne geliyorsa pekde önemsemiyorlar fikirlerimi tasarım aşamasında olan bir katalog için bir fikrimi bile almıyorlar sizce ne yapmalıym kendimimi geliştirmeliyim yoksa çıkmalımıyım aldığım maaş 500 tl yemek yol ssk

ahmet_online

🌱Yeni Üye🌱
Dostum işveren seni grafiker olarak değil, ofisboy olarak almış. Bir nevi seni kullanıyorlar bence. Bir an önce başka yerlere bakmanı öneririm. Oradaki deneyimli arkadaşlarından da birşeyler öğrenmeye çalış. Cesaretli ol. Ben bu işi yaparım de. Umarım faydalı olmuşumdur.

Saygılarımla.

adige_saygin

🌱Yeni Üye🌱
ps ve ai bilgin yüksekse 500 TL maaşı kabul etmemeliydin bir kere. İş yerine ne kadar çok maliyet olursan, o iş yeri senden o kadar çok para kazanmaya çalışır. Vektörel çalışmalar yapan en acemi kişi 1000 TL altında maaşı kabul etmemeli. Sonucunda bütün grafikerler zarar görüyor. Bence mesleğine değer verilen bir iş yerine geç.

Kadir52

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaş, Bence Diğer Yorum Yazan Arkadaşlar Çok Haklılar. Sen O İşyerine Grafiker Olarak Değil Ofis Boy Olarak Almışlar Bu Belli. Zaten Ps Bilgim Yüksek ve Ai Biliyorum Diyorsun Bence Sen Kendine O İşyerin de Yazık Ediyorsun. Oradaki Deneyimli Arkadaşlarda Belli Seni Arka Durmuyorlar ve Sana Destek Olmuyorlar Sen Başka Bir İş Bul Kendini Daha Fazla Ezdirme Hem Bu Mesleğe Bir Saygın Olur Hem de Bu Mesleği Gerçek Anlamı İle Yapanlara Bir Saygı Duyarsın...