Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Işık Su etiketi

dmskose

🌱Yeni Üye🌱
suet304ket304.jpg

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFEN

Moderatör tarafında düzenlendi:

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Bir önceki açtığınız konuda 'Düzelt Butonu' nu kullanmanız gerekirdi. Aynı konu ile 2. kez konu açıyorsunuz.

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İşlerininizi galiba cmyk yüklüyorsunuz.Rgb olması gerekiyor hiçbir çalışmanızı göremiyorum.

macscream

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bi gören ben mi varım ya :D Gayet başarılı ama standart yani diğer suların etiketiyle aynı farklılık yaratılabilir.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Bi gören ben mi varım ya :D Gayet başarılı ama standart yani diğer suların etiketiyle aynı farklılık yaratılabilir.

macsream arkadaşıma katılıyorum ben bir fark göremedim ama başarılı güzel gözüküyor bir tek aşagıdan yukarı yazılan '' erkenek '' yazısının fontı gözü rahatsız ediyor..
emeginizde saglık...

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmanız güzel olmuş,ellerinize sağlık.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
su deyince aklıma ilk şişeler de su dolu görsel geliyor.su şişesi görseli koynulmus halini merak yaptım : ). ama çok hoş olmus emegine sağlık.

emrem

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emreoruc.com
Korsan Grafiker!

Arkadaşlar bu mesajı yazmaktan ben kendi adıma utanıyorum; çünkü "dmskose" adlı üye tasarımını benim yapmış olduğum Işık Su etiketini kendi çalışması olarak eklemiş durumda..Bu nasıl bir düşünce yapısıdır ki kendinin yapamadığı,düşünemediği bir çalışmayı sadece rengini değişerek siteye ekleyip YORUMLARINIZ LÜTFEN, yazıp bu konuda tebrik ve düşünceleri beklemekte..Bu nasıl bir zihniyet, nasıl bir grafiker anlayışıdır. Soruyorum size..
Burdan benim anladığım tek şey başkasının tasarımını ekleyerek kendi EGOSUNU tatmin etmekte olan grafiker diyemicemmmm BİRİSİ demek daha doğru...

"Site Yetkilileri umarım bu konudaki hassasiyetini belli ederler."

Etiket Tasarımının Orjinali...

dmskose

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar resim rgb
ilginize teşekkür ederim çok fazla siteye girip bakma şansım olmuyor oyüzden teşekkürde biraz geciktim..

Arkadaşım birebir çalışma yapılmıştır. Bu etikette ve baya bir değişiklik yapıldı
ve herşey sıfırdan yapıldı. Kimse senin çalışmanıda düşüncenide çalmamıştır...
Saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

emrem

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.emreoruc.com
"Arkadaşım birebir çalışma yapılmıştır. Bu etikette ve baya bir değişiklik yapıldı
ve herşey sıfırdan yapıldı. Kimse senin çalışmanıda düşüncenide çalmamıştır...
Saygılar... "

Arkadaşım ozaman senin gözünde problem var, koy bakalım iki tasarımı yan yana ne fark göreceksin..baskıya dosya ayarlamak nezamandan beri tasarım yapmaya giriyor! aynı tasarımı çizmek sence tasarım yapmak anlamınamı geliyor! Geç bunları, bu yapılan emeğe saygısızlıktır...Yaptığın çok ayıp

kuştepeli

🌱Yeni Üye🌱
dostm arka fondakı dağlar klasıklestı sen eer grafıkersen herkesden farklı düsünmen gerekıo.. bnı yanlıs aslama ama bıs ogrencıyken sıse boyle denrdı...

TEKİNCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
su etiketinin buzullu dağlarına ihtiyacım var zemin olarak
yardımcı olurmusunuz?

mutti

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çalışmada gözüme çarpan dağ vectörelinin zeminden ayrı gibi durmasi nacizane fikrim zemine uygun bir dağ görseli kullanmanız.

Sol köşedeki ERKENEK yazısını logodaki gibi lacivert tonlarda yapıp eger photoshop ta yaptıysan opaciteyi düsürmen daha şık olacağı düşüncesindeyim

emeğine sağlık

hLm

🌱Yeni Üye🌱
çok hoş olmuş elinize sağlık..

sweet_grafi

🌱Yeni Üye🌱
bu çalışmayı bende yapmıştımm hattaa basıldıı